Hyundai Matrix-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy ronda (2009 körüli facelift már nem rossz).
Benzines érdekelne, van-e értelme ilyet venni. Tudtommal megbízható és tágas, bár az a középre helyezett óracsoport értelmetlen húzás volt.
2020. dec. 23. 10:14
1/5 D. Brasco válasza:
Erre szokták mondani,hogy örök darab...mert ha ezt megveszed az idő végezetéig nálad lesz mert senki meg nem veszi tőled.Hozza az akkori koreai atlagot,de nekem ha fizetnének sem kellene.
2/5 anonim válasza:
Én is vagyok olyan perverz, mint a kérdező, mert ha találnék belőle egy jó példányt, adott esetben szívesen megvenném. Hozza a Kia/Hyundai jó minőségű átlagát.
3/5 A kérdező kommentje:
Az Elantra ami jobban kellene, vagy még inkább egy Sonata... utóbbit necces tankolni. A Grandeur vagy XG30 meg már az igazi benzintemető kategória.
2020. dec. 23. 10:37
4/5 anonim válasza:
Haverom nem régibe vett, de dízelt viszont a benzinesei is megbízhatóak
5/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, megbízható dél koreai egyterű, nem egy tucat, tömeg autó forma, mint a Fabia, G és H Astra, pug 206... Ja, és áramvonalasabb, jobb formájú is, mint a 206-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!