Mi lehet a csomagtérajtóm zárjának a baja? Amikor nyitom vagy zárom kerregő hangot ad és vagy működik vagy nem.
Első egy farok, ne foglalkozz vele.
Ha jól sejtem központi zár van, és kulccsal nyitod/zárod a csomagteret (bár ezt típustól, és a zár állásától függően a távirányító/kulcs is tudja).
Haldoklik a zár motorja.
Mutasd meg egy autóvillamosságinak.
Olyan szomorú amikor valakit annyira nem becsülnek az életében, hogy egy anonim oldalra kell jönnie, hogy szerepelhessen :(
Csomagtérajtó zár csere megfogja oldani a problémát, sima autószerelő is ki tudja cserélni.
#5 akkor csak hogy te is értsd, gondolom először jársz az oldalon.
Két lehetőség van: a kérdező ért hozzá és meg akarja javítani, de akkor értelmesen tudna kérdezni, illetve a kérdező nem ért hozzá, de meg akarja javítani, ahelyett, hogy szerelőhöz vinné.
+1 nem ért hozzá és elviszi szerelőhöz, csak őket nem látjuk mert ha nincs mit kérdezni nem írnak ki kérdést.
Én értettem a kérdést, úgy tűnik itt veled van a gond több szempontból is.
Mindenesetre sajnálom, hogy ilyen életed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!