Milyen kocsit tudnék venni 300ezer forintból?
Figyelt kérdés
szóval úgy papirokkal együtt2010. aug. 12. 22:17
11/19 A kérdező kommentje:
hát most komolyan, minek kell az embereknek WC papír ha szaros seggel is elvan?
2010. aug. 12. 23:08
12/19 A kérdező kommentje:
a tömegközlekedés pedig egyre undorítóbb lesz, nem kellemes napi 60 kilóméteren át a mónikashow teljes szereplőgárdáját nézni és szagolni, pláne reggel amikor ebédre visznek valami olyan orenáré kaját, hogy akkor is leszállok ha elkések miatta
2010. aug. 12. 23:12
13/19 anonim válasza:
Bp-i vagy vidéki vagy e? Nem véletlen kérdem..,nem cikizésből!
14/19 A kérdező kommentje:
vidéki
2010. aug. 13. 00:04
15/19 anonim válasza:
Hogyhogy minek kell?hülye kérdés.
én 18 évesen vettem kocsit kb 300körül.kicsit rá kellet költenem de nem bántam meg.és kocsi kell aki megteheti vegyen amennyi pénze van.sok sikert.
16/19 anonim válasza:
Sajnos ennyiért nem igazán kapsz egy "normális" autót. Viszont tudsz belőle venni egy négyütemü Trabantot, vagy pl. egy 14-16 éves Citroen ZX-t. Ennyi pénzért általában egy öreg autót lehet venni, amire valószínüleg sokat kell majd költened. Szerintem gondold meg jól! Inkább még gyűjtögesd a pénzed, és vegyél egy jó(bb) karban lévő fiatalabb autót!
17/19 anonim válasza:
Én kérdeztem hogy bp-i vagy e vagy vidéki...,igy megértem,hogy kell kocsi,mert vidéki vagy,ha bp-i lennél nem ajánlanám mert nagy a dugó mindenhol és felesleges!egyébként meg ha beruházol egy ilyen autóra jól nézd meg,mert nehogy többet kelljen rá majd költened utólag mint amennyibe került az autó!!
18/19 anonim válasza:
akinek 300 000 forintja van autóra, annak NINCS pénze autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!