26 éses aotomat eladtam adásvételi szerzödéssel jelképes összegér.,mégsem tudom a nevemröl leiratni.Külömbözö papirokat kérnek amelyeket nem tudokbemutatni.A cég akitöl vettem megszünt.Mi a teendőm?
#1 Adom
Amúgy mi honnan tudjuk így, hogy mi a teendőd? Nem tudjuk milyen "papírokra" gondoltak, miért nem kérdeztél rá hogyan tudod őket beszerezni?
Helyesírás:level 999
Kérdés értelme:level 999
Ostobaságod:level végtelen......
Mi a teendőd?
1. magyar nyelvű tanfolyam
2. kormányablak
A dolog sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Két dolgod van:
1) Különböző papírokat beszerezni.
2) Különböző papírokat bemutatni.
Várj, ne izgulj, lefordítom a te dialektusodra:
A dolg sókal egycerüb mind gondól nád. 2 dolgód van:
1) Külömbözö papirokat beszerezni.
2) Külömbözö papirokat bemutatni.
Remélem, segítettem!
ha igazi adásvételi szerződéssel adtad el, melyen minden ott volt, amit a kormányhivatal elvár, akkor nem lehet baj.
Ugye az eladás napján, vagy utána beballagtál a legközelebbi kormányhivatalba, és ott bemutattad a szerződést, hogy eladtad? ha érvényesnek találja az ügyintéző, akkor lebélyegzi, és visszaadja.
onnantól semmi közöd az autódhoz..ha jelentkezik a vevő, ha nem.
valami hibádzik a történetben.
az adásvétel egy pofonegyszerű történet, ha mindkét fél és a tanuk is figyelnek a részletekre.
Adásvételi szerződés + törzskönyv átadása az új vevőnek.
Utána a nálad lévő szerződés példánnyal beballagsz a okmányirodába és bejelented, hogy eladtad az autót. Dobsz egy email-t a biztosítódnak az adásvételi fényképével.
Én ennyit csináltam, ennyit kértek tőlem. Tőled mit kértek még a fentieken kívül?
a cég akitől vetted hogy kerül a képbe?
Valami qurvára nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!