Mennyibe kerülne lefesteni egy rieju mrxet?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül lefesteni KTM sárgára egy rieju mrxet?2020. dec. 18. 14:57
1/3 anonim válasza:
Talán ha egy festőt kérdeznél. Vagy akár többet is, mert nagy lehet a szórás.
De vidd el hozzá a mocit is, hogy lássa mekkora felületről, mennyire bonyolult idomokról van szó.
Meg az sem mindegy, hogy te vetkőzteted le a mocit, vagy a festő.
Meg aztán ha már bele állsz, akkor a többi festett elemre is ráfér a frissítés, mert különben nagyon hülyén fog kinézni.
És ha mindennek az árát meghallod, akkor azt fogod mondani, hogy végülis nemis olyan rossz a mostani színe.
2/3 anonim válasza:
Vászonra olajfestékkel, vagy papírra temperával?
3/3 anonim válasza:
#1-nek. A festő max a szobádat fogja kifesteni, aki járműveket "fest" azt fényezőnek hívják, és egy külön szakma. Továbbá egy fényező sem fog szerelgetni, az idomokat, sárvédőket, stb neked kell leszerelni, és elvinni hozzá. Yamahámat fényeztettem, váz, tank, idomok, ez volt 120.000. Alapozás, fényezés, lakk. De én tisztítottam le a régi festéket, rozsdát, tehát fémig letakarítva vittem oda. Ha ezt is a fényező csinálja, akkor drágább, viszont egy Rieju kisebb mint az én mocim. Ha 100-ból megúszod, akkor olcsó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!