Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy autót de...

Vásároltam egy autót de akitől vettem ő a forgalmiban feltüntetett tulajtól vette. De nem íratta át. szerintem adásvételit sem írtak vagy nem tudom de mi sem írtunk csak kifizettem.???????????

Figyelt kérdés
Most ha én elmegyek ahhoz a személyhez akinek a nevén van az autó és írok vele egy adás vételit akkor azzal át tudom íratni a nevemre? Műszakis minden papírja megvan a kocsinak.. ?????????????

2020. dec. 15. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Valaki most örült a potya pénznek kb.
2020. dec. 16. 01:10
 22/23 mindentudó99 ***** válasza:
95%
#20 Én egyszer egy trabit adtam el 10000 forintért. Csak az érdekelt hogy ìrja alâ az adásvételit. Már szaladtam is vele az okmányirodába. Persze át se ìratta az illetō. Aztán össze is törte tìz napon belül. Még volt képe hozzám küldeni a biztosìtàs miatt azt akivel karambolozott.
2020. dec. 16. 03:45
 23/23 anonim ***** válasza:
89%
Valamiert o sem iratta at, az auto biztos hogy nem atirhato. Banki hitel vagy valami biztosan van.
2020. dec. 16. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!