Vásároltam egy autót de akitől vettem ő a forgalmiban feltüntetett tulajtól vette. De nem íratta át. szerintem adásvételit sem írtak vagy nem tudom de mi sem írtunk csak kifizettem.???????????
ja, persze.... a lopottság szoros összefüggésben van a tulajdonos távolságával...
A hét vicce! :-D
Ettől még simán lehet lopott.
Pl. drogos gyerek elviszi az ismerőse/családtagja autóját, valami baleknak eladja "potom pénzért" és megvan egy havi adagra a pénze.
Nagy felelőtlenség volt adás-vételi nélkül megvenni egy autót, nagyon könnyen ráfizethetsz erre a történetre.
"de mi sem írtunk csak kifizettem.???????????"
Hát öcsém, te NEM VETTÉL AUTÓT!
Igen, csak kifizetted.
Én elhiszem, hogy nem lopott az autó, de hivatalosan az nem a te tulajdonod, és ezzel az akcióval, bármilyen csekély értékű autóról is van szó, komoly büntetést kockáztatsz.
Az is várható, hogy rövidesen kibukik a csalás, a teljesítmény adót biztosan nem fogja kifizetni az, akinek kipostázzák, annak következménye lesz a forgalomból kivonás.
A kötelező biztosítás kötés sem tiszta így, de műszaki vizsgán, vagy egy egyszerű közúti ellenőrzésen is számon kérhetik a tulajdonviszonyt
Bazd, legalább egy üzembentartóit köthettèl volna...
Így az autó NEM a Tied!
Nem köthetsz rá biztosítást, nem vizsgáztathatod meg semmit se csinálhatsz vele!
Egy dolgot megtanultam, hogy autót adás-vèteli nèlkül nem veszünk ès nem is adunk el...
Èn is jártam úgy, hogy egy autóm tönkre ment, nem akartam már rá költeni, eladtam szinte ingyen, de irassa át aki elvitte, nem írtunk adás-vètelit, mert ismerös a vevő, megbeszèltük, hogy 2 hèt múlva iratja, akkor írunk, baxta átiratni, simán el lett volna úgy vele, hogy az èn biztosításommal használja, vègül egy üzembentartóit kisírtam, de a kocsi mèg mindig a nevemen van...
Soha többet nem adok át autót ès nem veszek autót úgy, hogy nincs azonnal írt adás-vèteli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!