Vásároltam egy autót de akitől vettem ő a forgalmiban feltüntetett tulajtól vette. De nem íratta át. szerintem adásvételit sem írtak vagy nem tudom de mi sem írtunk csak kifizettem.???????????
Tehát "A" nevén van az autó, de te "B"-től vetted meg?
Két megoldás van:
- Kell az "A-B" adás-vételi és egy "B-Te" adásvételi
- Felkeresed A-t és írtok egy "A-Te" adásvételit, így kihagyva "B"-t az egész történetből. Ez azért problémás, mert ha "B" bármit csinált az autóval a köztes időben (gyorshajtás, matrica nélkül autópálya, bűncselekmény stb.), akkor azt "A"-n vagy rajtad fogják számon kérni.
Gratulálok hogy nem attól vetted az autót akinek a neve a forgalmiban és törzskönyvben van. ÍJ esete. Nem először hallok ilyet.
?????????????????
Ügyes vagy, barátom. Adásvételi nélkül vettél autót? Nem vettél semmit sem hivatalosan.
Az átadott pénzről legalább van valami papír? Vidd vissza.
Szóval igazából KGFB-d sincs, de legalább fizeted.
Ha kárt okozol, a bizosító kérni fogja a papírokat.
Ezt a kérdést az adásvétel ELŐTT kellett volna kiírnod....
URamatyám!
A gatyádat ráfizetheted, ha ez lopott autó volt, és még büntetőeljárásba is kerülhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!