Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vásároltam egy autót de...

Vásároltam egy autót de akitől vettem ő a forgalmiban feltüntetett tulajtól vette. De nem íratta át. szerintem adásvételit sem írtak vagy nem tudom de mi sem írtunk csak kifizettem.???????????

Figyelt kérdés
Most ha én elmegyek ahhoz a személyhez akinek a nevén van az autó és írok vele egy adás vételit akkor azzal át tudom íratni a nevemre? Műszakis minden papírja megvan a kocsinak.. ?????????????

2020. dec. 15. 18:25
1 2 3
 1/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
85%
Még az is lehet, hogy megörül, hogy megvan az ellopott autója!
2020. dec. 15. 18:32
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

Tehát "A" nevén van az autó, de te "B"-től vetted meg?

Két megoldás van:

- Kell az "A-B" adás-vételi és egy "B-Te" adásvételi

- Felkeresed A-t és írtok egy "A-Te" adásvételit, így kihagyva "B"-t az egész történetből. Ez azért problémás, mert ha "B" bármit csinált az autóval a köztes időben (gyorshajtás, matrica nélkül autópálya, bűncselekmény stb.), akkor azt "A"-n vagy rajtad fogják számon kérni.

2020. dec. 15. 18:32
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Te képes voltál kifizetni úgy egy autót, hogy a tulajjal még csak nem is találkoztál? Ha megtalálod a tulajt, és hajlandó veled szerződést írni, akkor igen, átírható. De nem lepődnék meg, ha nem is tudott volna róla, hogy eladták az autóját. :)
2020. dec. 15. 18:33
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Gratulálok hogy nem attól vetted az autót akinek a neve a forgalmiban és törzskönyvben van. ÍJ esete. Nem először hallok ilyet.

?????????????????

2020. dec. 15. 18:37
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

Ügyes vagy, barátom. Adásvételi nélkül vettél autót? Nem vettél semmit sem hivatalosan.

Az átadott pénzről legalább van valami papír? Vidd vissza.

2020. dec. 15. 18:39
 6/23 A kérdező kommentje:
Poton pénz volt. nem dobom hasra magam az ilyentől ha véletlen nem tudom át íratni. Csak kérdeztem hogy lehet e még ebből valamit kihozni de mind1. biztosítást meg kötöttem rá. Az eredeti tulajjal azért majd beszélek. kösz a semmit.
2020. dec. 15. 18:45
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Adásvételi vagy üzembentartói nélkül hogy kötöttél biztosítást?
2020. dec. 15. 18:55
 8/23 A kérdező kommentje:
2020. dec. 15. 19:00
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

Szóval igazából KGFB-d sincs, de legalább fizeted.

Ha kárt okozol, a bizosító kérni fogja a papírokat.

2020. dec. 15. 19:04
 10/23 anonim ***** válasza:
92%

Ezt a kérdést az adásvétel ELŐTT kellett volna kiírnod....

URamatyám!

A gatyádat ráfizetheted, ha ez lopott autó volt, és még büntetőeljárásba is kerülhetsz!

2020. dec. 15. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!