Megéri erre specializálódni? (Bővebben lent!)
Figyelt kérdés
Először is sziasztok, autóvillamossági szerelőként végeztem, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megérné pénzügyileg és lehetőségileg képezni magam és specializálódni az autók védelmi rendszerére (Riasztó, immo stb...)? Mert mikor tanultam és most is nagyon érdekel, csak nem tudom megérne-e a befektetett idő.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2020. dec. 14. 23:32
1/2 anonim válasza:
Megérné, de valószínűleg csak úgy, hogy nem csupán azzal foglalkozol.
Persze ez attól is függ, hol lenne a műhely, egy nagy város és egy kis falu lehetőségei nem ugyan azok.
Az viszont egyértelműen érezhető, hogy riasztókkal immobilizerrel kevesen foglalkoznak, úgy nyomoznak utánuk, akiknek olyan problémájuk adódik.
2/2 anonim válasza:
Autószerelő , autó villamosság és plusz ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!