Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elhagytam az autóm kulcsát...

Elhagytam az autóm kulcsát hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elhagytam az autóm kulcsát, nincs pótkulcsom. Az autó nyitva van, és nem immo-s.

Vegyek úgy gyújtáskapcsolót kulccsal és cseréljem ki? Az ajtózárral megoldható hogy a gyújtás kulcsa nyissa, vagy mostmár mindig 2 kulcsos lesz az autó?

2020. dec. 14. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aha, bontóbol új gyújtáskapcsoló, zár.
2020. dec. 14. 09:14
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
100%
Vegyel egy bontott kocsibol gyujtaskapcsolot,meg zárbetétet a hozza valo kulcsokkal......ha szerencsed van(bar nem tudom milyen tipusrol van szo)lehet ugy az a kulcs valo a zarba meg a gyujtaskapcsoloba is
2020. dec. 14. 09:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Colt, 98as évjáratú
2020. dec. 14. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennél egyszerűbb megoldás is van. Kell másik zárbetét az ajtókhoz és a gyújtáskapcsolóhoz amihez nyilván kulcs is jár és ennyi a dolog. Nem kell azért komplett gyújtáskapcsolót cseréltetni meg ajtókban zárakat mert felesleges. Egyszerűbb és olcsóbb betéteket cserélni mint egy komplett gyújtáskapcsolót meg zárakat amiknek eleve semmi bajuk nincs. Persze ha tudsz bontóból olcsóbban szerezni gyújtáskapcsolót kulccsal és hozzátartozó zárral együtt hogy ne 2 kulcsos legyen az autód akkor nyilván ez is jó. De létezik olyan megoldás hogy nem csinálsz semmit, elmész olyan helyre ahol foglalkoznak autókulcsok készítésével nem csak másolással hanem készítenek is egy zárhoz például és a betét alapján megcsinálják neked. Így hogy se immo meg semmi egyéb vacak nincs az autódba így nekik is könnyebb a dolguk, meg olcsóbb is. Nyilván ha immos arra is létezik megoldás de azt szakszervizekben tudják elsősorban megoldani.
2020. dec. 14. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne bontóból vegyél! 20 éves az autód, pár év múlva jellemzően kikopik a gyári gyújtáskapcsoló (pont idén cseréltem kettő hasonló korú autóban). Utángyártott olcsó, nyugodtan vegyél olyat.

A nagy probléma az, hogy a benne lévőt nem tudod majd kiszendi. A gyújtáskapcsoló eltávolításához szükség van kulcsra (1-es vagy 2-es állapotba kell eltekerni). Készülj fel, hogy elég sokat kell bontani emiatt...

2020. dec. 14. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazából leírták a megoldásokat.

De áruld már el nekem:

- Hogy a bánatos istenbe lehet elhagyni egy kocsikulcsot?

- Ha tudod, hogy csak egy van, miért nem figyelsz rá jobban?

- Mi a tökömér van nyitva a kocsi? Ha a kertedben parkol, akkor tökmindegy, akkor talán megértem. De ha nyilvános helyen áll, akkor miért nem zártad le, amikor még megvolt a kulcsa?

Komolyan nem értem az ilyen embereket. Őszinte leszek veled. Le lehet pontozni, úgyis az lesz. De ez a felelőtlenség felső foka. Amikor valamiből egy van, rohadtul kéne rá vigyázni, mégis elhagyod. Plusz vagy annyira hülye, hogy még a kocsit se zártad le, amikor még megvolt a kulcs. Hát beszarás :D

2020. dec. 15. 11:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!