Elhagytam az autóm kulcsát hogyan tovább?
Elhagytam az autóm kulcsát, nincs pótkulcsom. Az autó nyitva van, és nem immo-s.
Vegyek úgy gyújtáskapcsolót kulccsal és cseréljem ki? Az ajtózárral megoldható hogy a gyújtás kulcsa nyissa, vagy mostmár mindig 2 kulcsos lesz az autó?
Ne bontóból vegyél! 20 éves az autód, pár év múlva jellemzően kikopik a gyári gyújtáskapcsoló (pont idén cseréltem kettő hasonló korú autóban). Utángyártott olcsó, nyugodtan vegyél olyat.
A nagy probléma az, hogy a benne lévőt nem tudod majd kiszendi. A gyújtáskapcsoló eltávolításához szükség van kulcsra (1-es vagy 2-es állapotba kell eltekerni). Készülj fel, hogy elég sokat kell bontani emiatt...
Igazából leírták a megoldásokat.
De áruld már el nekem:
- Hogy a bánatos istenbe lehet elhagyni egy kocsikulcsot?
- Ha tudod, hogy csak egy van, miért nem figyelsz rá jobban?
- Mi a tökömér van nyitva a kocsi? Ha a kertedben parkol, akkor tökmindegy, akkor talán megértem. De ha nyilvános helyen áll, akkor miért nem zártad le, amikor még megvolt a kulcsa?
Komolyan nem értem az ilyen embereket. Őszinte leszek veled. Le lehet pontozni, úgyis az lesz. De ez a felelőtlenség felső foka. Amikor valamiből egy van, rohadtul kéne rá vigyázni, mégis elhagyod. Plusz vagy annyira hülye, hogy még a kocsit se zártad le, amikor még megvolt a kulcs. Hát beszarás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!