Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 318 i vélemények?

Bmw 318 i vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

Konkrétan őa kiszemelt?

Esetlegesen kereskedesről lehet tudni vamit?

Tipushibák?

2020. dec. 13. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de legyen mégegyszer ennyi elrakva tartaléknak. Népitéleten nézegesd miket írnak róla.
2020. dec. 13. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

BMW-s vagyok, de amit az első írt igaz. Hűtőrendszer öregedésből származó kopása és a rozsda amik típushibák szoktak lenni és ránézésre meg lehet mondani. Plusz ugye alapjárati bajok, de az indításnál úgyis kijön. Hidegen is hallgasd meg mindenképp.

Viszont ennél az összegnél én azt mondom hogy fizess egy átnézetést valami szervízben. Max 5-10 ezret buksz ha mégsem veszed meg, de ott ha baja van akkor nagyobb esélyel kiszúrják.

2020. dec. 13. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Az állapotához képest nekem kicsi olcsónak tűnik, a kupé E46-ok 2 millió fele mennek. De ha költesz rá - ha kell - becsületesen akkor pár év és igazi ritkaság lesz.
2020. dec. 13. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Eddig 1.75m ért árulták. De kb fél éve náluk van.
2020. dec. 13. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja így értem. De akkor is feltétlen nézesd át.
2020. dec. 13. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
N42 motor, a leghulladékabb. 20i legyen, ne rohadjon, és akár jó is lehet. És ennyiért még ha nem is tekert, túl sok az ára. E46om volt 8 évig, ismerem a modellt.
2020. dec. 13. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
"a kupé E46-ok 2 millió fele mennek" - igen, full extrával, nagy motorral. Nem ezzel a felszereltséggel.
2020. dec. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!