Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől "lassú" az 50-es Derbi...

Mitől "lassú" az 50-es Derbi Sendám?

Figyelt kérdés
Nos, az a problémám hogy az említett motorom 50-es tempónál felfele alig akar menni. (Henger gyári) Pedig tuning kipufogó van rajta, illetve 14/53-as a fogaskerék. A főfúvóka 95-ös( szerintem nagy) a súber tűt azt mondták tegyem lentebb (a pöcköt a tű tetejére tegyem) Nem tudom hogy mi lehet a megoldás. Mert szerintem a 60-as 70-es tempót bírnia kellene. Vagy csak túl nagyok az elvárásaim.

2020. dec. 9. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
A tuning kipufogó az inkább ront rajta, mert amit a mérnökök megcsinálnak azt egy sufnijóska nem tudja jobbra csinálni.
2020. dec. 9. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

"a súber tűt azt mondták tegyem lentebb (a pöcköt a tű tetejére tegyem)"

Így kevesebb benyát kap. Annak középen van a helye.

A tuning kipufogó, pedig tuningolt motorhoz van, sőt ott sem mindegy hogy milyen tuning, milyen kipufogóval.

2020. dec. 9. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
De elvileg a nagy főfúvóka miatt sok benzint kap ezért nem pörög ki rendesen.
2020. dec. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!