Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mannol motor kaltreiniger ér...

Mannol motor kaltreiniger ér valamit?

Figyelt kérdés
1200 ft auchanban..... olajiszap van a blokkon ráégve fekete ez le tudná szedni ez a spray?
2020. dec. 8. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én vetten ilyet, de még lusta voltam használni. Önmagában biztos nem szedi le. Kell hozzá erős vízsugár is. Ha nem is magasnyomású, legalább egy erős slag. Ez elvileg arra jó, hogy kicsit fellazítja az olajsarat.
2020. dec. 8. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Az olajsarat a sima benzin is leviszi, majd forró mosószeres víz.
2020. dec. 8. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi de belvárosban van és nincs slaom meg semmi utcán áll nem kezdeném el benzinnel locsolgatni ha nem muszáj. De van szappanos vizem :D
2020. dec. 8. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a motor oldala 2 mm vastagon olajsaros/homokos. Már meg lett csinálva de nem takarították le. Nyáron majd féktisztítóval akartam nekiesni de inkább ilyennel kellene?
2020. dec. 8. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
remélem valaki csak tudja a választ...az első igazán kiprobálhatná addig nem venném meg feleslegesen ha lófütyit sem ér.
2020. dec. 8. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam, azt ne várd hogy ráfújod a blokkra és azonnal csillog-villog! Ilyen csodaszer nincs. Szappanos vízzel kefével elkezdheted súrolni, csak az a gond, hogy nem fogsz mindenhez hozzáférni.

A féktisztító is jó, kisebb, mondjuk tenyérnyi olajfolthoz. Nagyobb kiterjedésű, durvább lerakódott olajsarat nem vagyok benne biztos, hogy egy kartonnyi mennyiség is le tudna hozni.

Egyébként pont itt van a flakon a kezembe. Ezen is azt írják, hogy be kell permetezni, állni kell hagyni, majd lemosni.

Ha nincs lehetőséged mosni, vidd el mosóba! Arra figyelj, hogy motormosást nem mindenhol vállalnak. Ahol vállalak, ott is általában felelősséget nem vállalnak az esetleges beázásokra.

2020. dec. 8. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2020. dec. 8. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!