Melyik a kedvenc autó márkátok? És melyik a kedvenc autótok?
Bocsi, kijavítalak, a 458 az utolsó nem turbós V8-as Ferrari volt. ;)
10-es:
Elég sokféle autót vezettem már.
Míg régen egy Mercedes és egy Opel között pl. nagyon nagy különbség volt, most alig van eget rengető különbség pl. egy 20 milliós merci és egy 10 milliós Mazda között.
De mehetünk feljebb is: 40 milliós merci nem sokkal jobb mint egy 15 milliós Passat pl.
Régen a Mercedes egy teljesen más dimenzió volt.
Manapság már a többi autógyártó is felnőtt a szintre, illetve a merci is adott le az akkori minőségből rendesen.
Ha megnézel egy mai S mercit és egy régi 126-os mercit akkor jól látni, hogy az akkori merciben olyan extrák és minőség volt ami akkoriban semmi másban.
Egy mai S merci már nem nyújt akkora húúú de nagy extrát, és cserébe 30 milliótól kezdődik jobb esetben.
Fele áron egy Volvo ugyan azt tudja.
(A jó kis kopogós műanyagokról meg kínai elektronikába most nem is megyek bele amivel televágják a drága merciket.)
#11: Basszus, igen, a fejemben nekem is ez volt. Fene tudja miért nem ezt írtam :)
#10: Te pedig valószínűleg nem ültél még új Merciben, vagy vak vagy. Recsegő műanyagok, összevissza mozgó középkonzol, dübögő futómű, A és CLA modellekben Dacia által is használt motor - ez jellemzi az új merciket E-osztálytól lefelé. Egyenesen szürreális bizonyos modellekben a Mercedes logó előtted a kormányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!