Ford transitba ilyen helyzetben milyen motorolajat ajánlanátok? (Lent irom a többit.)
Sziasztok!
Ford transit, évjárat:1998 és 2,5 dízel motorról van szó, 380ezer km-el a másik ugyan ez,és 510 ezer km-el van...
Nőként kérdezem, ezt mivel nem vagyok hozzá értő annyira,hogy ennyi km-rel már nyilván csipegeti is az olajat az utóbbi amelyiket írtam..és nyilván kopnak a dolgok gondolom rendesen,már ennyi km-nél..hallottam olyat hogy ilyenkor vannak olyan olajak amik jók ilyenre mert kevésbé fogja lehet enni az olajat,meg tisztitja meg ilyesmi.. de ezer szónak is egy a vége...milyen motor olajat ajánlanátok?:) az ár jelenleg mindegy,nem úgy nézek ezekre a mikrobuszokra,hogy mindegy ezeknek már, mert szeretem őket, szépen járnak amúgy,semmi bajuk..
De ki milyet ajánl?:)
Köszönöm nektek!
Gyári előírásnak megfelelő tökéletes lesz bele.
Nekem is volt ilyen autóm ezer éve (pont ugyanez az évjárat), talán castrol 10w-40-et használtam, de már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!