Parkolási szabály sértés magyarban?
Büntetik. Ha román rendszámot látnak, akkor meg még azt is büntetik, amit magyar esetén elnéznének.
Mondjuk meg is érdemli, aki alapból úgy indul el, hogy majd jó nagy getzi leszek és tuti a tilosban parkolok.
Mi az a "satírozott hely"?
Sztem maradjatok otthon, ne gyertek "magyarba', kocsiba meg pláne ne üljetek ilyen fogalmatlanul! Köszi!
Jelenleg ingyenes a parkolás közterületen, de a "belváros" tuti tele lesz, erre számítsatok.
KRESZ szerint parkoljatok, (tehát nem közlekedéstől elzárt területre, nem 5 méteren belül a saroktól, stb)
Este 8-tól kijárási tilalom van amúgy, gondolom erről is tudtok. Határon nem tudom mi a helyzet, bejegyeznek-e most karanténra.
Elég hülye időpont most rokonlátogatásra.
Amíg nem akadályozod a forgalmat különösebben, nekem az a tapasztalatom, hogy ünnepek alatt annyira nem büntetnek. De mivel most ingyenes a parkolás, szabályos helyeken lényegében kizárt, hogy tudjatok helyet találni, sokszor már így is egymás hegyén-hátán állnak az autók.
A parkolóházakban van mindig hely, én inkább oda megyek, nekem inkább megéri kicsengetni azt a pár száz forintot mint fél óráig keringeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!