Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkolási szabály sértés...

Parkolási szabály sértés magyarban?

Figyelt kérdés
Sziasztok .Erdélyiek vagyunk szatmáriak mennénk magyarba rokonokhoz, a bel városban laknak .Ha parkolunk ott ahol nincs meghúzva vonal azt mennyire büntetik továbbá ha satirozott helyen parkolunk sarkoknál stb aztat is mennyire büntetik köszönjük.
2020. dec. 1. 07:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Magyarba? Magyarország a neve. Magyarország a hely, Magyarországba, ha ide tartasz, és Magyarországban, ha itt történik valami. Inkább maradjatok otthon.
2020. dec. 1. 07:16
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

[link]

“Satírozott” helyre nem ajánlom, hogy parkolj, mivel ott tilos

2020. dec. 1. 07:32
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Büntetik. Ha román rendszámot látnak, akkor meg még azt is büntetik, amit magyar esetén elnéznének.

Mondjuk meg is érdemli, aki alapból úgy indul el, hogy majd jó nagy getzi leszek és tuti a tilosban parkolok.

2020. dec. 1. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
54%

Mi az a "satírozott hely"?

Sztem maradjatok otthon, ne gyertek "magyarba', kocsiba meg pláne ne üljetek ilyen fogalmatlanul! Köszi!

2020. dec. 1. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg ingyenes a parkolás közterületen, de a "belváros" tuti tele lesz, erre számítsatok.

KRESZ szerint parkoljatok, (tehát nem közlekedéstől elzárt területre, nem 5 méteren belül a saroktól, stb)

2020. dec. 1. 09:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Este 8-tól kijárási tilalom van amúgy, gondolom erről is tudtok. Határon nem tudom mi a helyzet, bejegyeznek-e most karanténra.

Elég hülye időpont most rokonlátogatásra.

2020. dec. 1. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem akadályozod a forgalmat különösebben, nekem az a tapasztalatom, hogy ünnepek alatt annyira nem büntetnek. De mivel most ingyenes a parkolás, szabályos helyeken lényegében kizárt, hogy tudjatok helyet találni, sokszor már így is egymás hegyén-hátán állnak az autók.

A parkolóházakban van mindig hely, én inkább oda megyek, nekem inkább megéri kicsengetni azt a pár száz forintot mint fél óráig keringeni.

2020. dec. 1. 09:48
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Kedves bozgor kérdező! Nem úgy van ahogy gondolod, ha rossz helyen állsz megbüntetnek ha meg rosszabb helyen elviszik a kocsit.
2020. dec. 1. 10:05
 9/12 A kérdező kommentje:
@8-as Bozgor az aki téged ellett! Te szuka!
2020. dec. 1. 11:01
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Mi a baj a bozgorral? Most az sértő? Nem úgy hívják az erdélyieket?
2020. dec. 1. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!