Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyiért tudok lehozatni...

Kb mennyiért tudok lehozatni Pest megyéből Debrecenbe egy autót?

Figyelt kérdés

Nyilván trailerrel/autómentővel lenne.

Még nem érdeklődtem mivel szeretnék tisztában lenni vele hogy mennyire számíthatok.

A táv kb 260 km.

Ja rosszul tettem hogy feltettem itt ezt a kérdést akkor finoman légyszi. :$

2020. nov. 30. 19:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mondasz valamit igazából.

Elsőnek úgy voltam vele hogy ha megcsináltam végig járom a procedúrát hogy forgalomba kerüljön.

De ez sem egy rossz ötlet hogy papírral keresni.

Viszont nagyon kevés van sajnos ami foglalkozós és nem elszállt áron van.

De tényleg nem hülyeség így végiggondolva.

2020. nov. 30. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Papírok nélkül nem tudod hazánkban forgalomba helyezni sajnos....
2020. nov. 30. 22:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Hogy őszinte legyek én teljes mértékben elhiszem.

Sajnos a papírmunka nem esik annyira a kezemre mint a villáskulcs.:)

De ha bürökratikus hazánkban nem megoldható így, akkor sajnos egy álom marad. :(

Van más autó is amihez tudok nyulni és itt vannak tőlem 2 km-re.

De az igazi álom egy kék füstöt pöföfő Barkas volt. :)

Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét.

Most kellemesen csalódtam a gyakori kérdésekben. :)

Tudom hogy nem erre mennek az emberek de mentek a zöldek. :)

2020. nov. 30. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Téged be kéne keretezni, és kiállítani. Azon kevés kérdezők egyike vagy, aki megérti a válaszokat, és nem kezd el hőbörögni, hogy ő majd akkor is megmutatja, hogy forgalomba helyezi a végleg kivont, származási papírok, adásvételi, alváz- és motorszám nélküli autóját. Olyan is volt, aki megcsinált egy ilyet készre, és amikor a forgalomba helyezésről kedvezőtlen válaszokat kapott, többször nekifutott többféleképpen megfogalmazva. Nem tudta elfogadni, hogy nincs autója, csak egy autónak kinéző kiállítási tárgya, amit tréleren vihet veterán találkozókra.
2020. dec. 1. 09:08
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked #14-es válaszoló a kedves szavakat. :)

Be kell látnom nekem is hogy egy végleg kivont autót alvázszám, motorszám meg egyebek nélkül nem tudok forgalomba helyezni. Akkor meg mi értelme az egésznek.

Én beismerem hogy a forgalomba helyezésben nem vagyok annyira hazai pályán. Nekem a jelenlegi autómnál is kereskedő intézte a forgalomba helyezést.

Bízom benne hogy találok olyat amiből lehet is valami.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat és neked a kedves szavakat #14-es válaszoló.

2020. dec. 2. 10:18
 16/18 A kérdező kommentje:

És még egy kérdés. Tudom hogy menjek a .... -ba.

De ha veszek egy ilyen autót ami jelenleg nincs forgalomban, de alvázszám, motorszám minden megvan, csak éppen lejártak az okmanyok akkor ugye ugyanúgy eredetvizsga, névreírás.

De ezzel így ennyi igaz?

Mivel a forgalomban (még) nincs ezért nem kell KGFB rá.

Ha hülyeséget mondok javítsatok ki. Nekem ez a papírozás teljes homály.

És ha off-olok akkor bocsánatot kérek mindenkitől. Csak nem szeretném terhelni meg hergelni a népet hogy ugyanezzel a topic-al új kérdést írok ki.

2020. dec. 2. 14:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Mert most éppen találtam egy autót, forgalomból ideiglenesen kivont okmányokkal.
2020. dec. 2. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha ideiglenesen kivont akkor azt vissza lehet "tenni" forgalomba, ha megfelelő műszaki állapotban van illetve minden rendben a papírokkal, motorszámmal, alvázszámmal.

A véglegesen kivont vagy papírok nélküli járgányok a felejtősek.

Azt hiszem az ideiglenes kivonatást fél évente meg kell csinálnod X összegért amit nem tudok pontosan de majd jön valaki aki jobban vágja ezt a témát.

2020. dec. 2. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!