Babetta 206 típusú motorbicikli tekerésnél kattogó hangot ad ki! mi lehet a probléma?
Hát ez így eléggé tág fogalom, hogy kattogó hangot ad ki. A motorból miért is nem jöhet a kattogás? Ütemes a kattogás vagy néha kattog néha nem? Ha nem a motorból jön, elsőnek megnézném a hátsó keréknél mi a helyzet. Ha ott nincs, akkor a lánckerék körül nézegetném, ami viszont a motor.
Sajnos nem vagyok táv doktor de megpróbálom amit tudok.
Minden orvosolható otthon, ha van egy lendkerék leszedő eszközöd.
Mivel kattog ezért én egy csapágyra gondolnék elsőre, mert az a legkisebb gond. Szétszeded a blokkot, és megnézed mind a 8 vagy 9 csapágyat ami benne van.
Ha a hengerből jön a kattogás, akkor ott már gondolkodni kell, ugyanis lehet hogy kikopott a henger belseje, és lötyög benne a henger. Vagy lehet a főtengely.
Ha ezek után még mindig kattog, akkor már csak az lehet hogy valami hozzá ér valamihez aminek nem szabadna. Itt értem, hogy az egyik fogaskerék eldeformálódott valamiért és ütődik a másiknak. EZ csak egy példa, hülyeség de példának jó
Ha pontosítani tudjuk, melyik szegletéből jön a kattogás, előről, hátulról, bal, jobb oldal... akkor még több rizsát tudok mondani, aminek úgy sincs semmi értelme, mert általában olyan dolog okozza amire nem is gondolunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!