Mennyibe fájna egy 5.5 Passat PDTDI motor Teljes rendbetétele?
Kérdező. Fején találtad a szöget, annyira mindegy mennyi a vételára az autónak.
Én egy 500 ezer körül számolnék alaphangon. Ha évekre tervezel az autóval, még mindig sokkal jobb biznisz, mint venni egy fiatal autót hatalmas értékvesztessel.
Eleve nem tudjuk mit jelent nálad egy "teljes rendbe tétel"
Ha azt amit nálam,hogy a motort az utolsó csavarig szétszedni kosárba,majd mindent felujítani,vagy újra cserelni,stb stb es aztan összerakni akkor még lehet keveset is mondtam a dupla piaci ertekkel.Egyebkent egy ilyen regebbi passat tipikusan az az auto amire vétek a muszájnál 1 forinttal is többet költeni!Ha meg ennyire szar akkor minek vetted meg?!Dunát lehetne rekeszteni belőlük annyi van még ezekből......
Kérdés, hogy mi a teljes felújítás.
Többször találkoztam már azzal, hogy valaki egy hengerfejezést is annak hív. Az meglenne 100-150 körül. Viszont ha te tényleg gyakorlatilag újraépíttetnéd a motort, akkor 500 ezertől felfelé el lehet menni a csillagos égig, főleg ha esetleg tuningolni is akarod és erősebb belsővel építenéd meg (sokan szokták akarni, azért mondom).
Ez sosem éri meg. Ha az autóhoz mondjuk érzelmi kötődésed van, és egyébként kiváló állapotban van, akkor te döntésed hogy neked megéri-e.
Nincs is teljes felújítás.
Ami nem gyári az olyan is. Ezek már csak bohockodasok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!