Első kocsinak mit ajanlanátok?
Hogy mi a gond? Hogy ordit a kerdesrol hogy kamu. A 10 es 20 millas autok kozott eg es fold a kulonbseg, elso autonak ertelmes ember nem olyat vesz amit sajnal megkarcolni, megpadkazni, parkoloban meghorpasztani.
... es amugy ha neked tenyleg lenne ennyi penzed, nem a gyk kb. 15 eves atlag-eletkoru kozonseget kerdezgetned.
11. Tapasztalatbol mondom hogy bőven megtalálhato az idősebb korosztály is gyakorin. Nyilván nem véletlen vannak olyan kategóriák. Szóval ne magadból indulj ki.
Lehet hogy az böki a csőrét pár embernek hogy azt irtam hogy első autó, de tényleg az első autómról van szó annak ellenére hogy 6 éve vezetek.
De szerintem a háttér teljesen felesleges és nem tartozik ide.
Az a lényeg amit kérdeztem, éppenséggel most pont híján jöttek az értelmes válaszolók, nincs mit tenni. Csak érdekelt tud e valaki ilyen kocsit ajánlani.
Skoda superb 2020
Volvo xc 60
Opel insognia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!