Mit gondoltok erről az autórol?
Sziasztok,a következő autót szeretném megvásárolni amolyan "válságautó" címzszóval ,és érdekelne mitgondoltok róla, hamarosan megyek megnézni. Érdekelne hozzáértők véleménye,hogy így hirdetés alapján mit gondoltok róla? Megér-e ennyi pénzt, előre is köszi a válaszokat!:)
rohad szépen és több színben pompázik
ennyiért ez gondolom normálisnak számít
ha következő műszakiig tervezel, akkor jó lehet
Ennyiért szerintem ok. Én se látok semmi gyanúsat, ha meg szerelni kell nyilván nem hatszámjegyű lesz a számla, főleg nem havi szinten.
Elég egyszerű autó, igénytelen (=nem igényel sok törődést), szerintem meg lehet venni. Arra meg mindenképp jó, amire neked kell.
Ennyi pénzért kb mindegy mit veszel, úgyis az számít, hogy éppen milyen állapotban van, és kibírja-e a következő műszakiig egy darabban. Ennek pont a jobb oldala volt törve, de attól még lehet használható.
Ennyiért konkrétan inkább bérletet kellene venni.
"Ennek pont a jobb oldala volt törve"
Ezt miből látod?
#15: Lámpa és index alatti illesztési hézag, jobb oldali ajtók és küszöb eltérő színe, 4-ből 3 ajtónak a B oszlopot takaró része fekete, egynek színre fújt.
Hirtelen csak ezek tűntek fel
Ettől függetlenül, ahogy írtam, ennyiért lehet jó. El kell menni megnézni, hogy nincs-e nagyon oda alulról, 4 nyomon megy-e, aztán a következő műszakiig jobb híján...
Képek alapján nem látok semmi durvát.
El kell menni megnézni, az alját is, futóművet is.
Kipróbálni, menni vele egy kört.
Ha értesz az autókhoz akkor hamar kiderül a dolog.
Ha nem értesz akkor vagy vinned kell valakit aki ért hozzá (tényleg ért) vagy elvinni átnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!