Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autórol?

Mit gondoltok erről az autórol?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a következő autót szeretném megvásárolni amolyan "válságautó" címzszóval ,és érdekelne mitgondoltok róla, hamarosan megyek megnézni. Érdekelne hozzáértők véleménye,hogy így hirdetés alapján mit gondoltok róla? Megér-e ennyi pénzt, előre is köszi a válaszokat!:)

[link]

2020. nov. 27. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ilyen paraméterekkel és ennyi pénzért nyilván nem kell csodát várni. Ha megbízhatóan gurul, szerintem már jó. Leírása és a képek alapján nem látok semmi olyat, első blikkre, ami miatt azonnal menekülni kellene tőle. Meg kell nézni élőben is milyen műszaki állapotban van.
2020. nov. 27. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:

rohad szépen és több színben pompázik

ennyiért ez gondolom normálisnak számít

ha következő műszakiig tervezel, akkor jó lehet

2020. nov. 27. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Ennyiért szerintem ok. Én se látok semmi gyanúsat, ha meg szerelni kell nyilván nem hatszámjegyű lesz a számla, főleg nem havi szinten.

Elég egyszerű autó, igénytelen (=nem igényel sok törődést), szerintem meg lehet venni. Arra meg mindenképp jó, amire neked kell.

2020. nov. 27. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért kb mindegy mit veszel, úgyis az számít, hogy éppen milyen állapotban van, és kibírja-e a következő műszakiig egy darabban. Ennek pont a jobb oldala volt törve, de attól még lehet használható.

Ennyiért konkrétan inkább bérletet kellene venni.

2020. nov. 27. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:

"Ennek pont a jobb oldala volt törve"

Ezt miből látod?

2020. nov. 27. 21:29
 16/21 anonim ***** válasza:

#15: Lámpa és index alatti illesztési hézag, jobb oldali ajtók és küszöb eltérő színe, 4-ből 3 ajtónak a B oszlopot takaró része fekete, egynek színre fújt.

Hirtelen csak ezek tűntek fel

Ettől függetlenül, ahogy írtam, ennyiért lehet jó. El kell menni megnézni, hogy nincs-e nagyon oda alulról, 4 nyomon megy-e, aztán a következő műszakiig jobb híján...

2020. nov. 27. 21:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekünk van, nagyon megbízható autó. Szinte elpusztíthatatlan, FRT-n szoktunk vele hülyülni, azon kívül, hogy jobb motorlaj kellett bele, hogy ne forrjon szét, nagyon jól bírja. A nagyzoló BMW-ket is maga mögé tudja uszítani
2020. nov. 27. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Képek alapján nem látok semmi durvát.

El kell menni megnézni, az alját is, futóművet is.

Kipróbálni, menni vele egy kört.

Ha értesz az autókhoz akkor hamar kiderül a dolog.

Ha nem értesz akkor vagy vinned kell valakit aki ért hozzá (tényleg ért) vagy elvinni átnézetni.

2020. nov. 27. 22:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Láncos motor, én megvenném ha kéne most egy ilyen. 100 ezerért 6 éve lett egy Fiestám most megy át 3. műszakin, eddig 120 lett ráköltve, mindennel egyűtt 450-be van a kocsi 6 év alatt, itt olaj, meg fékek meg a vételára is benne van..
2020. nov. 28. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:
A totalcaros videó szórakozásnak jo volt, de azért nem kell minden hülye tanácsot elfogadni. Ingyen sem kéne egy ilyen Skoda, ettől tényleg már a Swift is jobb.
2020. nov. 28. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!