Nem nyílik az autóm ajtaja. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nyomógombos kulcs van hozzá, de szerintem lemerült az akkumulátor mert belül az autóban nem villog az a kis piros fény.
Van hozza rendes kulcs is, de az meg nem megy bele a zárba(már így vettem) tehát csak a távirányítóval tudom nyitni az autót.
Csomagtartóba belemegy a kulcs, azt ki is tudom nyitni, de az ülést meg nem tudom ledönteni, hogy be tudjak mászni mert ugye a tetején van a gomb.
2020. nov. 26. 12:15
4/12 A kérdező kommentje:
Passat
2020. nov. 26. 12:21
5/12 anonim válasza:
Menj busszal boltba, vegyél elemet, cseréld ki és kész.
6/12 A kérdező kommentje:
A távirányító világít mikor nyomom
2020. nov. 26. 12:23
7/12 anonim válasza:
Gondolom csak egy zár van rajta, a vezető oldalán. Ha tudod, hogy rossz a zár, miért nem cseréled ki? Pont erre a helyzetre találták ki.
Nincs más választásod, alá kell mászni és a motortéren keresztűl kinyitni a motorháztetőt, majd végül kicserélni az akksit.
8/12 anonim válasza:
Ha az akku merült le az kínos, mert valahogy ki kéne venni és felrakni töltőre. Amúgy sok ész kell hozzá, hogy így használjuk az autót, alapból kéne egy pótkulcs is, amivel ki lehet nyitni az autót áram nélkül is.
10/12 A kérdező kommentje:
Pótkulcs se megy bele a zárba
2020. nov. 26. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!