8-900e-ért milyen családi kis pénzből fenntartható családi autót ajánlanátok japánok kivételével?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 20:52
1/9 anonim válasza:
Mi a baj a megbízható és megfizethető Suzuki-val?
2/9 anonim válasza:
'japanok kivetelevel' - na ezzel a megbizhato, de olcso autok 90%-at ki is zartad. vegyel astrat vagy daciat.
3/9 A kérdező kommentje:
Most Japán van de ha kell hozzá valami gyári alkatrész az kb 3-4x annyi mint valami Európaiba.
2020. nov. 25. 21:28
4/9 anonim válasza:
Mondjuk netto baromsagot beszelsz, de mindegy. Latszik hogy sose volt meg autod.
Az megvan, hogy a legtobb japan marka Europaban is gyart, sot a beszallitoik is europaiak? Hogy kb. barmihez van eredeti es utangyartott alkatresz is, talan az egzotikus belpiacosok kivetelevel?
Mindegy, vegyel szepen egy Astrat
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarlak megbántani, de 7 éve Toyotázok. Vannak alkatrészek amitől helyben lepetézek olyan drága. Tudom mi az a japán hidd el. Előtte 7 évig Swiftem meg egy Puntóm volt, ee mindegyikhez olcs6volt az alkatrész. A Toyotam egyébként Jt-s alvázszámú. Tehát Japán gyártás. Lehet ritkán van vele gond, de ha kell hozzá gyári cucc az nem 2 forint. De cdak pl egy hátsó lengéscsillapító egy Opelhez 6e addig a Toyotához 30e.
2020. nov. 25. 22:43
6/9 anonim válasza:
Én inkább vennék ritkán drága alkatrészt, mint egyfolytában szerelőhöz vinni az autót, munkadíjat fizetni és várni a szerelésre. Nekem is Toyotám van, igaz még a nagyon megbízható korszakból. Mostmár kezdenek picit spórolósak lenni az anyagon. Telenyomják patentokkal, modern szutykokkal és csodálkoznak, hogy nem annyira megbízható.
Vegyé amit akarsz, ennyiért nem kapsz normális nem japán autót, vagy csak látszólag normálisat kapsz :)
8/9 anonim válasza:
Honnan szedted ezt a sok faxságot? A japán autók megbízhatóbbak az európai autók kb. 90 százalékánál, és egy német autóba sokkal drágábbak az alkatrészek és a javítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!