Vegyek valami dobozos furgont?
Vagy az a bajom , hogy hülye vagyok vagy fáradt vagy mind a kettő, hogy ezzel fárasztom itt a tagokat. Hmmm hogyan is kezdjek bele? Teherautó sofőr lennék és hétvégente nincs kedvem kis autóval mászkálni, nem látom a forgalmat ha elém kerül egy mondjuk Passat akkor a Fordomból nem tudom, hogy mégis mi a fene van előtte, megszoktam már, hogy egy buszig vagy teherautóig ellátok és ez munkán kívül is hiányzik.
Arra gondoltam vennék valami Galaxy félét, de az összes 1milla alatti rohad. WagonR pici és olyan pici virsli kerekei vannak, instabílnak tűnik. Akkor véletlen átmentem a kishaszon kategóriába hahu-n és egy pofás zárt 3 személyes furgon jött szembe 2.8 hdi, klíma, fehér, nem is rohad és 700k. Olajat biztos eszi, az én teherjárgányom is szóval nem idegen a dolog.
Miben tér el egy ilyen biztosítása? Autópálya matrica is drágább, nemde?
Én már a hugo-s vagyok soha nem vettem pálya matricát kisautóval mindig főúton megyek, biztosítás a Fordra havi 3ezer..
Súlyadó, biztosítás is drágább. A bonust nem tudod rá átvinni a személyautóról, tehát A0-ból indulsz.
A pályamatrica pont 2x annyiba kerül, kivéve a 43 ezres éves országos, az ugyanannyi.
És persze a szokásos teherautós hátrányokkal is együtt kell élned: a legtöbb mélygarázst és parkolóházat nem használhatod, nagy sebességen nagy fogyasztás, stb.
Nem hiszek a mesés ajánlatokban, oka van annak, hogy "csak" 700k az ára.
A személyautó meg legyen személyautó, annak minden előnyével, és hátrányával.
Meg lehet azt szokni, nem kell csak azért traktort venni, mert abban magasan ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!