Lada mennyire megbízható?
Főként az 1200es érdekelne, de más is jöhet. Hobbiautónak lenne, csak jó időben, amúgy garázsban állna, nem lenne túlhajszolva.
Fontos lenne, hogy olyan autót vegyek, ami úgymond megbízható (tudom..régi autóval ne várjak csodákat...), mivel nem vagyok autószerelő, alap dolgokon kívül (olajcsere, szűrők cseréje, gyertyacsere...stb lecserélése) mást nem igazán tudnék megcsinálni.
Szóval összességében mennyi bajom lenne egy 1200es Ladával (rozsdát leszámítva)?
Ha a karburátor jól be van állítva és tisztítva, akkor mennyire gyakori, hogy valamit állítani kell rajta?
Bármi tapasztalat, tanács van, azt örömmel fogadom!
Figyelj én nem bizonygatok, mert fölösleges, leírtam annyit, hogy a szép állapotú ladák általában drágák, ebbe belekötöttél, ha nem hiszed nem hiszed, engem nem zavar, ahogy a pontokkal sem foglalkozok, részemről ennyit a témakörröl, mert nem tartozik ide már.
Az árakat magad is emg tudod nézni, hogy drágulnak folyamatosan és egész komoly áruk van.
Nincs ezzel semmi gond, van aki Lada fan, van aki nem és van aki pontozgat, van aki nem.
Szép estét neked!
Vagy reggelt..
Neked ez a mániád, hogy attól lada van valaki, most ha azt írom, az arany drága akkor ékszerész leszek a logikád szerint?
Nézd meg a piaci árakat ennyi, nem tudom ebben mi a nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!