Mitől lehet ez? Kettőstömegű lendkerék hiba? Audi A3 2.0 TDI BKD (2004, 218.000km)
A jelenség a következő: menet közben gázelvételt követően (főleg városi, lassabb haladásnál) döccen egyet az autó, ezt érezni és hallani is lehet (olyan mintha a kettőstömegű "ingázna" nagyobbat, mint kéne).
Tartóbakok már cserélve lettek, nem rázkódik az autó, szépen jár, semmi olyan szokásos lendkerék jelenséget (csattanást) nem produkál, ami erre utalna, ezért furcsa az egész.
Szétszedés nélkül letudnám esetleg valahogy tesztelni, hogy valóban azzal van-e a gond?
Vagy mitől lehetne még?
Köszi előre is!
Menj alá és szedd le a haspáncélt.
Onnan hallani fogod rendesen a kattogást, ha lendkerék baja van. Vagy muntasd meg egy hozzáértőnek
Már egy ideje le van szedve róla, viszont álló helyzetben nincs kattogás, ahogy írtam csak menet közben csinálja, így az nem derülne ki sajnos.
Voltam már szervízben vele, mindenki mást mond kb, meg hogy megbontás nélkül nem igazán lehet tudni..
Gondoltam hátha valakinek volt már hasonló, azért kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!