Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a szélvédő gumija egy...

Ha a szélvédő gumija egy darabon kijött, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Suzuki Ignis, 2014-es. Tavaly költöttem a javítására 180 ezer forintot, az idén 300 ezret, és még a légkondi is csapágyas (?). Nincs pénzem. :-(

A gumi az A oszlop mellett elengedett. Megyek a pályán, és valami csattog. Nézem mi az. A jobb ajtót csapkodja. Amennyire kézzel vissza tudtam nyomkodni megtettem.

Szélvédősöket kerestem. Nem lehet csak komplett cserével megoldani, mert így, meg úgy. 28 ezer.

Ha nem lenne covid, mennék tömegközlekedéssel dolgozni, de kicsi a fizetésem. Ha más megoldás nincs, belemegyek a cserébe, de tényleg csak ez a járható út?

Ha így marad, nagy gond? Be fog ázni, vagy a fagyban megreped az szélvédő? Vagy nyugodtan hagyhatom addig, amíg kicsit jobb lesz az anyagi helyzetem?

Lassan elfogy az a pénz, amit nyugdíjas éveimre spóroltam. :-(

Új autó vásárlása teljesen esélytelen. Hitelről szó sem lehet. Egyszer már megszívtam azzal.

2020. nov. 21. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
bemész egy festékboltba, veszel valami kültéri műanyagragasztót, és azzal rögzíted a helyén. Én ugyanígy jártam, bár más típus, nekem a bal szélvédőt csapkodta a műanyag. Én FBS ragasztót nyomtam neki, kapni kis tubusban is, de van nagyobb, kinyomós kiszerelésben is, az elég erős ehhez. Ebben az anyagban az a jó, hogy nem trutyiz mindent össze, színtelen és egy későbbi szélvédőcserénél nem küldenek el melegebb éghajlatra.
2020. nov. 21. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szélvédő ragasztóval visszaragasztod. Én is így jártam de a szélvédőm is kuka volt mert találtunk egy nagy repedést. Bontós haverom szedett ki nekem egy komplett szélvédőt, gumival le is takarította a maradék ragasztót. Aztán kiszedtük az én szélvédőmet, beraktuk a másikat szélvédő ragasztóval végignyomtuk ami tömít is egyben és probléma megoldódott. Nem ázik be, nem ment szét, teljesen rendben van, már 3 éve.
2020. nov. 21. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!