Ha a szélvédő gumija egy darabon kijött, mit lehet tenni?
Suzuki Ignis, 2014-es. Tavaly költöttem a javítására 180 ezer forintot, az idén 300 ezret, és még a légkondi is csapágyas (?). Nincs pénzem. :-(
A gumi az A oszlop mellett elengedett. Megyek a pályán, és valami csattog. Nézem mi az. A jobb ajtót csapkodja. Amennyire kézzel vissza tudtam nyomkodni megtettem.
Szélvédősöket kerestem. Nem lehet csak komplett cserével megoldani, mert így, meg úgy. 28 ezer.
Ha nem lenne covid, mennék tömegközlekedéssel dolgozni, de kicsi a fizetésem. Ha más megoldás nincs, belemegyek a cserébe, de tényleg csak ez a járható út?
Ha így marad, nagy gond? Be fog ázni, vagy a fagyban megreped az szélvédő? Vagy nyugodtan hagyhatom addig, amíg kicsit jobb lesz az anyagi helyzetem?
Lassan elfogy az a pénz, amit nyugdíjas éveimre spóroltam. :-(
Új autó vásárlása teljesen esélytelen. Hitelről szó sem lehet. Egyszer már megszívtam azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!