Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 12 Voltos aksiban 12,37 a...

12 Voltos aksiban 12,37 a Volt 12 Ah. Azt már töltenem kell,le van merülve?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

És csak osztjátok tovább a hülyeségeket. Én nem csak hiszem, hanem tudom hogy igazam van. Több akkuval volt dolgom, mint nektek kilinccsel, ennyi.

Amit írok, nem vitaindító, hanem tényközlés. A kuyta ugat, a karaván halad, ennyike.

2020. nov. 20. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudsz te semmit, csak azt hiszed! Illetve egyet azért tudsz, lepontozni másokat.
2020. nov. 21. 06:55
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

azt tanultam, hogy a savas ólomaksi kapocsfeszültsége cellánként 2,2 V ez ugye 13,2V aksifeszültség.

12,37 V mindenképpen kevés, indításkor lehet, hogy egyből letérdel.

Úgy lehet egyszerűen kipróbálni, hogy indítás előtt bekapcsolni a fényszórókat. Jól töltött aksi ilyenkor is indít.

Ha megteheti a kérdező, akkor legalább estétől reggelig tegye töltőre. Korszerű töltő mindent megmutat. 10 órás töltés után mérjen kapocsfeszültséget. Ha jó az aksi, akkor 13,2 Voltot, vagy picivel többet kell mutatni egy pontos műszernek

Kérem lepontozni(bár marhára nem érdekel)helyette jobb magyarázatot a kérdezőnek.

2020. nov. 23. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!