Megéri-e 2002-es Audi TT 1.8T 180 lovas autót venni? (Elsökerék meghajtás) Nem olyan rettentö az ára és rozsdamentes,jól néz ki esztétikailag, a motorja is szépen jár.
a golfnak koze nincs a TT-hez sem a fenntartasat, sem a kepessegeit illetoen... aki szerint igen, az egyszer uljon mindkettoben, azonos evjaratbol, tudni fogja hogy mirol beszelek
a kozos platform annyit tesz, hogy a legerosebb GTI golf nyomokban hasonlithato a legalapabb elsokerekhajtasu TT-hez mondjuk gyorsulasban es kopoalkatreszek koltsegeben, de egyebkent kanyarban kileng mint az ingaora es mivel lenyegeben egy gurulo doboz a formaja, mashogy viselkedik a legellenallast illetoen is
es akkor meg nem tettuk fel a Quattrot a TT-re
egy golf olajcsereje egy tizes, egy TT olajcsereje ugy 50
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, hogy csak a kulso mas
mindketto jo gep, de a Golf egy kenyelmes hetkoznapi kisauto, a TT meg legolcsobb kivitelben is egy belepokategorias sportauto (es akkor meg nem beszeltunk az S es RS kivitelekrol)
egyebkent hogy a kerdesre is valaszoljak: ezt az autot nem azert veszed, hogy "megerje", hanem hogy jol erezd magad vele
ha tetszik a formaja, akkor probalj ki egyet es ha tetszik ahogy megy is, akkor vedd meg es erezd jol magad ebben a draga hobbiban
vastag rafizetes lesz a vege, ahogy mondjuk egy nyaralasnak is, de ugye nem is azert veszed, hogy strategiailag megerje, hanem hogy szorakozz/pihenj
egyebkent mint leirtak, TTbol csak a Quattro
Ha nem félsz az átlagnál magasabb fenntartási költségektől, akkor miért ne.
Viszont azt tudnod kell, hogy pontosan azért, mert ez egy Golf IV felöltöztetve sportos ruhába, vezetési élményben - főleg fronthajtással, de még quattroval is - alulmúlja a kinézete alapján támasztott elvárásokat. Értsd: valamivel jobb, mint egy Golf IV, de nem sokkal, semmiképp nem sportautó, még csak nem is nevezném feltétlen sportosnak ebben a konfigurációban.
#18 Nem félek a fenntartástól, tudom nem annyi a fogyasztása se mint pl. egy 1.6 os golfnak. És tudom nagyon jól, hogy nem sport autó. A sportautók nem itt kezdödnek. Én nem is azt mondtam, hogy sportos, hanem az volt a kérdés, hogy megéri-e ezt az autót megvenni. Tudom, hogy régi, de nekem nem a kora számít. Egyszerüen tetszik a kialakítása, s a belsö tere.
Gondolom a fogyasztása olyan 10-12 liter körül van, de ha nem így van kérlek javítsatok ki.
Nyilván öreg "sport" autót venni soha nem éri meg. De nem is megéri/nem éri meg szempont szerint vesz ilyet valaki.
Ebben az ár- és teljesítménysávban jó vélte egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!