Egy kombi is lehet sportos és kinézhet jól?
Konkrétan BMW E91-re és E61-re gondolok, a panorámatető miatt nagyon tetszenek, viszont alapból nem vagyok oda a kombikért.
Szerintetek attól függetlenül hogy kombi, még nézhet ki jól egy autó illetve sportos is lehet? Ha jól tudom E61-ből volt az egyetlen M5-ös kombi gyárilag.
Tehát akkor neked a praktikum a fontos (nincs ezzel semmi baj, én is ez alapján választok autót), és ez után jön a szépség. Vagyis az eredeti kérdésre visszatérve, te nem azért vettél kombit, mert szép, hanem mert praktikus.
Minden egyes érv, amit a kupéval és a limuzinnal szemben felhoztál a praktikumra vonatkozott. Nem a szépségre. Vagyis a szavaidból azt szűröm le, hogy ha kizárólag a szépség lenne a fontos, akkor nem kombit vennél. Vagyis a kupé, a limuzin szebb, mint autó.
A kombi pedig praktikus.
Nincs azzal semmi baj, ha a praktikumot részesíted előnyben. Viszont te is megerősítettél abban a meggyőződésemben, hogy azok, akik praktikumból vesznek kombit, valahogy meg akarják maguknak magyarázni, hogy ők azért mégiscsak szép autót vettek! Nem meritek bevallani, hogy a kombi messze nem olyan szép, olyan arányos, olyan esztétikus, mint ugyanannak az autónak a limuzin vagy kupé verziója.
Pedig igazából nem ciki a kombi, csak ez a magyarázkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!