Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyi vezetési gyakorlattal...

Ennyi vezetési gyakorlattal felvennének futárnak?

Figyelt kérdés

Szoftverfejlesztői végzettségem van, de a mostani helyzetben lehetetlen munkát találnom, arra az 1-2 helyre ahova meg jelentkeztem vissza se óhajtanak válaszolni. Kitaláltam, hogy addig is jelentkeznék valamelyik csomagszállítóhoz futárnak, egyik ismerősöm szerint valahol nem annyira rosszak a fizetések.

Szóval, 4 év és kb 80 ezer balesetmentes kilóméter szerintetek megfelelne, vagy kevés?

2020. nov. 16. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mi az, hogy szotverfejlesztőként nem találsz munkát? Ez pont egy olyan terület, ami nem érintett. Én is fejlesztő vagyok, ha most kilépnék, 1 héten belül lenne új állásom...
2020. nov. 16. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Találtam igazából home-office munkát, többet is csak egyszerűen baxnak visszajelezni....
2020. nov. 16. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben járunk akkor, azt hittem, csak nekem nincs szerencsém (szintén szoftverfejlesztő). December végétől nincs munkám, egy hónapja tudok erről, azóta kb az összes ilyen jellegű munkára, de pár hete a szintet lejjebb engedve még IT Support munkákra is jelentkezem, szinte mindre ami releváns lehet - eddig nulla sikerrel. :)

Szóval egyrészt követem ezt a topikot, mert én is ilyesmiken gondolkodom jobb mint a semmi alapon.

Vezetés terén is hasonló a tapasztalatunk. Én amit tudok neked mondani: Unix, Bárdi autó felejtős. Még suli után rövid ideig voltam ezeknél, annyira rossz munka, hogy inkább segélyt kérek és eladom az autóm, minthogy oda vissza kelljen mennem.

2020. nov. 16. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#1: Azt hinnéd. Vagyis igen, ha van sok évnyi tapasztalatod, akkor valóban így lehet.

Viszont ugyan kevésbé érintett az IT szektor, mint a vendéglátás, vagy egyéb nyilvánvaló szektorok, viszont ez a szektor is legtöbb esetben más szektorokat szolgál ki, ők a megrendelők. Megrendelők márpedig most nem nagyon vannak -> akinek nincs sok évnyi tapasztalata (nekem is releváns csak 1 év SQL DBA, és 1 év .NET junior fejlesztői van ahonnan most építenek le), azzal jelenleg nem igazán állnak szóba.

Szóval baj itt is van, csak kisebb. #3 voltam.

2020. nov. 16. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen valóban ez a legnagyobb baj, hogy alig van/lesz kit kiszolgálniuk az IT-seknek....
2020. nov. 16. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:
De gondoltam addig jobb a futárkodás mint a semmi....
2020. nov. 16. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a cégek kb. 90%-a felvenne ennyi vezetési tapasztalattal, ha máson nem múlik.
2020. nov. 16. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

most ételkihordó futárokat keresnek, de nagyon...akár friss jogsival is, csak jöjjön.

Rengeteg a kiszállításra váró étel, de aztán anyagbeszerzés is lehet a konyha részére.

2020. nov. 16. 18:34
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Csak az a baj azok nem fizetnek valami jól, plusz valahová befoghatom a saját kocsimat is.
2020. nov. 16. 18:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!