Ennyi vezetési gyakorlattal felvennének futárnak?
Szoftverfejlesztői végzettségem van, de a mostani helyzetben lehetetlen munkát találnom, arra az 1-2 helyre ahova meg jelentkeztem vissza se óhajtanak válaszolni. Kitaláltam, hogy addig is jelentkeznék valamelyik csomagszállítóhoz futárnak, egyik ismerősöm szerint valahol nem annyira rosszak a fizetések.
Szóval, 4 év és kb 80 ezer balesetmentes kilóméter szerintetek megfelelne, vagy kevés?
Hasonló cipőben járunk akkor, azt hittem, csak nekem nincs szerencsém (szintén szoftverfejlesztő). December végétől nincs munkám, egy hónapja tudok erről, azóta kb az összes ilyen jellegű munkára, de pár hete a szintet lejjebb engedve még IT Support munkákra is jelentkezem, szinte mindre ami releváns lehet - eddig nulla sikerrel. :)
Szóval egyrészt követem ezt a topikot, mert én is ilyesmiken gondolkodom jobb mint a semmi alapon.
Vezetés terén is hasonló a tapasztalatunk. Én amit tudok neked mondani: Unix, Bárdi autó felejtős. Még suli után rövid ideig voltam ezeknél, annyira rossz munka, hogy inkább segélyt kérek és eladom az autóm, minthogy oda vissza kelljen mennem.
#1: Azt hinnéd. Vagyis igen, ha van sok évnyi tapasztalatod, akkor valóban így lehet.
Viszont ugyan kevésbé érintett az IT szektor, mint a vendéglátás, vagy egyéb nyilvánvaló szektorok, viszont ez a szektor is legtöbb esetben más szektorokat szolgál ki, ők a megrendelők. Megrendelők márpedig most nem nagyon vannak -> akinek nincs sok évnyi tapasztalata (nekem is releváns csak 1 év SQL DBA, és 1 év .NET junior fejlesztői van ahonnan most építenek le), azzal jelenleg nem igazán állnak szóba.
Szóval baj itt is van, csak kisebb. #3 voltam.
most ételkihordó futárokat keresnek, de nagyon...akár friss jogsival is, csak jöjjön.
Rengeteg a kiszállításra váró étel, de aztán anyagbeszerzés is lehet a konyha részére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!