Mennyi idő mire megjön a jogosítvány?
Figyelt kérdés
Jövőhéten vizsgázom és érdekelne Így a vírus helyzet idején, mennyi idő mire elkészül a jogsi?
Illetve tanácsokat, tapasztalatokat szívesen fogadok a vizsga terén.
2020. nov. 16. 15:03
1/4 3 napos mákos lecsó válasza:
Hétfőn vizsgáztam. Péntekre megjött.
2/4 anonim válasza:
Csütörtökön váltottam ki kedden már a postás hozta. Mondjuk vártam egy hetet mert nem vágtam, hogy kell e tacho kártyát cserélni aztán mondták, hogy nem.
3/4 anonim válasza:
1 hét alatt megkapod. Ha hétfői napon intézkedsz akkor hétvégére talán meglesz. Barátnőm szerdai napon intézte még a nyáron, és következő héten szerdán kapta meg.
4/4 anonim válasza:
Én egy hétfői napon vizsgáztam, pénteken mentem a kormányablakba és csütörtökön már nálam is volt a jogsi :) (pár hete volt ez, nem megyeszékhelyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!