Szerintetek mi történik, ha 1-2 hónapig nem gyújtok be egy 20 éves 300 000 km-t futott 1.9 tdi-t?
#10 Ez nem íztelenkedés volt, egyszerűen nem értettük.
Egyik ismerősömnek is van tájszólása, erre ilyet szól nekem hogy "mögötted a sütit". Én meg nézek a hátam mögé hogy hol van mögöttem süti, erre lebetűzi hogy "megetted".
Először tanulj egy kis alapot az autó ismeretből, aztán kérdezhetsz, beszélhetsz róla.
De így csak te íztelenkedsz itt.
Ha szó szerint veszem a kérdésedet, igen sokrétűen lehet rá válaszolni. Semmi konkrétumot nem írtál le.
Ami biztos:
- gázolajat nem fogja fogyasztani a munkaütemek alatt
- olajat sem csipegeti
- nem szennyezi a környezetet
- nem zavarja a szomszédokat a hangja
- nem lehet megfulladni a kipufogógázától addig, míg nem jár a motor
- a szélvédőn lévő párát sem fogja leszárítani
- ha kint parkolsz vele, és nem öltözöl fel, hamar megfázhatsz benne egyéb fűtés hiányakor
- fékek sem kopnak, hacsak nem húzod egy másik járművel, vagy toljátok, miközben valaki vagy valami a fékpedált nyomkodja
- a fékfolyadék sem fog így fellforrni, de a hűtővíz sem
- nem lesz nagy hőtágulás a hűtő/fűtőrendszerben
- nem fog kopni az önindító, se a zár azon része, amelyik az indítózáskor "záródik" össze (mármint az érintkezők)
- a biztosítékok igen nagy része sem tud így "kiégni"
- a futott km sem fog változni, hacsak nem mozgatjátok egyéb módon
- első fényszórók sem tudnak kiégni 8rázkódást, egyéb fizikai behatásokat ne nézzük)
Most komolyan, milyen választ vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!