Hogyan lehet lemerni az autoban levo akksi teljesitmenyet?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mennyire van pl feltoltve. Egy ideje nem mentunk vele es nem tudom hogy tegyem e fel tolteni vagy jo e. Elindul, nem volt vele gond,csak aggodom, hogy nehogy otthagyjon az uton egyszer2020. nov. 14. 16:53
2/23 A kérdező kommentje:
milyen allasba?
2020. nov. 14. 16:57
3/23 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy, nyugodtan tedd fel töltőre.
Egyszerű, 3-4 ezer ftos multiméterrel meg lehet mérni a nyugalmi feszültségét. 12,7V a teljesen feltöltött akku, 12,4ig féltöltött kb, 12,2V már merült, 12 alatt meg mélykisült, az már biztosan nem indít.
4/23 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ez igazan hasznos valasz volt!
2020. nov. 14. 17:00
5/23 anonim válasza:
Egyenáram, 20V-os méréshatárra tekerd a multimetert.
Ha automata tartománymérős, akkor csak egyenáramra. Fekete a negatív kábel.
6/23 anonim válasza:
A teljesítmény: U*I. Tehát megméred a feszültségét és az áramát, összeszorzod és megkapod a pillanatnyi teljesítményét.
7/23 anonim válasza:
Ja, akkor az nem teljesítmény, amire gondolsz, hanem töltöttség?
Az feszültségméréses módszer közelítő becsléshez jó lehet. De arra figyelj, hogy közvetlenül töltés után magasabb értékeket mérhetsz, illetve ha rajta van valamilyen fogyasztó, akkor alacsonyabb értékeket mérhetsz.
8/23 A kérdező kommentje:
egy darabig nem hasznaltam, es nem tudom,hogy fel kell e tenni tolteni, mert megy az auto. elnezest ha rosszul fogalmaztam.
2020. nov. 14. 17:13
9/23 anonim válasza:
Ha megy az autó, nem kell töltögetni, mondjuk én mennék vele egy hosszabb utat utána, biztos ami biztos.(de nem töltögetném)
10/23 A kérdező kommentje:
es varnal addig amig egy hideg teli napon mikor az asszonynak szulnie kell akkor nem indul?
2020. nov. 14. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!