Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől törhet el rövid időn...

Mitől törhet el rövid időn belül kétszer ugyan az a keresztlengőkar?

Figyelt kérdés

Alany audi s3 8l.

Valahogy féléve egyszer random eltört hátul a bel felső lengőkarom. Most megint ugyan az pedig nagy huppanó se volt mint előzőleg. El lesz víve szerelőhöz amint felszabadul de mégis hol a hiba?

2020. nov. 13. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell lepadlózni.

Egyetlen "huppanótól" nem törik el.

2020. nov. 13. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem normálisan kérdeztem, nem kérek általánosítást, hogy ha kicsivel erősebb autóm van, akkor padlózom orrbaszájba. Tudom, hogy nem egy huppanó intézte el hanem legutóbb az adta meg a végső lökést. A valódi okra volnék kíváncs ha kérhetlek.
2020. nov. 13. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Párban lett kicserélve ?
2020. nov. 13. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

"Valahogy féléve egyszer random eltört"

"pedig nagy huppanó se volt mint előzőleg."

Téged idézlek, nem általánosítok.

Szerintem gondold át, és fogalmazd újra a kérdést, picit részletezve.

2020. nov. 13. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami olcsó vackot raktak be? Bár alpaból nem értem hogyan törhet el, ezek nagyon masszív darabok, inkább a sziletek mennek benne tönkre.
2020. nov. 13. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Jó tehát kb féléve 50-60as tempóban mentem a belvárosban, volt egy huppanó amibe belementem, hallok egy tompa csattanást és a kocsi megnyaklott, - 1 legőkar. Ki lett cserélve gyári újra, nem sajnos nem párban volt cserélve, belátom hiba volt. Időközben volt fék tárcsa és betét cserén is nyár végénnaz autó, akkor fel lett rakva rázópadra is, szerelő nem látott sehol hibát.

Az imént kanyarodtam be az utcába, ugyan az a puffanó hang kormány, félre áll blabla - 1 ugyan az a felsőlengőkar.

2020. nov. 13. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Így már teljesen más a leányzó fekvése kérdező .
2020. nov. 13. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Valami el van menve a hátsó felfüggesztésben és túl nagy a terhelés a lengőkaron. Pár mm elmozdulás is elég lehet ehhez.

Könnyen lehet, hogy akkor ment el, amikor az első eltörött, ahol cserélték alaposan át kellett volna nézniük az egész felfüggesztést.

2020. nov. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!