Régi Suzuki Swift csak városban használva mennyit fogyaszt?
Figyelt kérdés
1.0, 1.3-as érdekelne leginkább.
Csak városi használat!
2020. nov. 12. 11:36
1/11 anonim válasza:
7-9 liter között számíthatsz rá. Télen inkább 9 liter felé.
2/11 anonim válasza:
1.0 nyáron 6.5, télen 7.5
1.3 nyáron 7 télen 8
kb
3/11 anonim válasza:
Motortól függ, de az egyik legtakarékosabb és legmegbízhatóbb a Suzuki kis és nagy motorja is. Azért aki 9 –et megetet télen városban egy Suzukival, ott már vagy a motor rossz vagy a vezetés. Városban a Zsiguli se ment 10 fölé.
4/11 anonim válasza:
Nekem 4,2-6,5 között mindig elment. 7 sosem volt! Igaz, nem gyorsulásiztam a piros lámpánál...sem.
6/11 anonim válasza:
Nekem ezres volt, 7-8 között használtam, kizárólag Pesten belül. Annyira nem takarékos, bár én nem is spóroltam vele, szeret pörögni az a kis fűnyírómotor.
7/11 A kérdező kommentje:
Óó már nagyon vártam egy 4 literes dumát...
Még pár nap és olyan is fog írni akinek visszatermeli a benzint a gép. :D
A többieknek köszönöm a normális válaszokat! ;)
2020. nov. 12. 17:42
8/11 anonim válasza:
Spritmonitor.de kiválasztod akár típust, motort, stb és emglesed a feltöltött adatokat akár szortírozva hogy melyik hol futott többet.
9/11 anonim válasza:
7 400 km-t toltam le egyben... 4.2 liter. Ez van.
10/11 anonim válasza:
A kérdező irta hogy CSAK VÁROSBAN. Városban nehogy 4.2 legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!