Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 2000/perc fordulat...

BMW E46 2000/perc fordulat alatt kuplung felengedésekor 1-es ben rángat, mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Gáz nélkül finoman felengedve, nem rángat de akkor meg lassú vagyok és dudálnak.

Mikor megvettem ritkán volt ilyen problémája.

2020. nov. 11. 16:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

11# Érdekes egy Skoda Fabia 2006-os 1,2-sel tudok rángatás nélkül szépen váltani. Ezzel is megy ha finoman engedem fel a kuplungot.

Egyébként simán tartom pályán, új, golfokkal és skodákkal a tempót. Enyém nincs szétrúgva 1 milliáért vettem, jó van lomha tartománya azt elismerem.

Nekem amennyit én vezetek itt arra elég.

2020. nov. 12. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Értem én, hogy rendben van az E46-od, de akkor is, minden típust más vezetni, más érezni a pedálokat.
2020. nov. 12. 18:15
 13/13 A kérdező kommentje:
igen, ebben igazat adok. pedált finoman kell felengedni. bár szerintem a kuplungom cserés azért rángat. hiába 1300kg kell mozgatnia az 1,8-as mocinak. azért 2000 fordulat szerintem nem kéne ezért neki.
2020. nov. 19. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!