Mitől füstöl fehéren a benzines autóm?
Egy 2004-es Hyundai-t vettem, idáig nem vettem észre semmit, de ma azt vettem észre, hogy indítás után feltűnően füstöl fehéren a kipufogó, szaga is volt, de meg nem tudom mondani mihez hasonlított, meg ha jól láttam lecsapódott az aszfaltra. Mi lehet a baj? Vagy milyen porblemak lehetnek ilyenkor?
Mindenképpen elviszem szerelőhöz a kocsit, csak előtte nagyjából tisztában szeretnék lenni az opciókkal.
Köszönöm!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, értem.
Csak kicsit idegesítő volt ma, mikor haverokkal voltam és az csak az én autóm füstölt rendesen, miközben beszélgetünk.
Idáig még nem láttam, hogy így füstölt volna, de akkor lehet tényleg csak a hideg idő miatt.
Egyébként miután elindultam vele, a tükörből már nem láttam, hogy füstölt volna. (Habár lehet nem is látszódna annyira)
Ez most azt jeleni, hogy innentől kezdve egész télen ilyen lesz? De ha normális akkor nem érdekel végülis.
#7 Sajnos erre nincs lehetőségem.
#8 Nagyon örülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!