Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi lehet a gond??...

Szerintetek mi lehet a gond?? Kérlek.. Többi lent( VW )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Volkswagen lupom 1.0 kis benzin motorral.

Soha nem volt vele így semmi bajom,azonban városban hirtelen felpörgött a motor teljes fordulatszámra és mint ha lepadlóztam volna megindult,gyors üresbe tettem, igy csak a motor pörgött egy 10mp ig utána magától jó lett,semmi baja..abbahagyta..

Haza mentem vele,szerelőt hívtam,azt mondta nem gond,vmi cső félét motorban vegyek le vákum cső vagy nem tudom mar mit,na hát ez magától le jott nekem..(mar ha az volt) azt mondta nem lesz gond, de ilyen 1honap múlva tudna fogadni,másik szerviz nem fogad mar..így hallgattam az elsőre, mentem vele újra semmi gond..teltek a napok aztan fő úton 70-80nál hirtelen megint mint ha gaz beragadna es padló..na itt megint ugyan ez a szitu vagy csak 30mp ig..azóta inkabb hagyom.. ja és ez előtt édesanyám is elugrott vele a boltba párszor, majd egyik nap neki is,úgy hívott,mondtam neki felejtse el ,míg nem szerzek rá valakit.

Szerintetek mi lehet vele?

Egyébként meg tenyleg h ez legyen 10x mész a boltig vele 1x csinálja..de hát veszélyes így.

Motorja érdekes módon tenyleg szépen jár..olajat se nyomta ki,semmi..

Valaki valami ötlet ?

Köszönöm!!

2020. nov. 9. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet vákuumcső miatt is, de szoruló gázbovden miatt is akár. Vagy akadhat a gázpedál a gumiszőnyegben is. Volt már erre is példa.

Az a furcsa, ha egy vákuumcső lyukas, akkor folyamatosan rossznak kéne lennie, nem működik napokig normálisan.

2020. nov. 9. 23:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia! Jelenleg nincs is rajta elméletileg(ha minden igaz) ,(laikuskent irom) és úgy is ezt csinálja, illetve mikor rajta volt,így kezdte ahogyan leirtam.

Egyébként erre a vákuumcsőre hogyan keressek rá pl a bárdi oldalán?

Köszönöm a választ egyebkent!

2020. nov. 10. 01:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam az EGR szelep produkált ugyanilyen tüneteket. Tisztítás után jó lett.
2020. nov. 10. 06:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt írtad, a szerelő mondta, hogy vákuumcső, és valóban te is láttad, hogy az a baja.

Akkor mi a kérdés?

2020. nov. 10. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy vákumcső cserével értelmetlen dolog egy hónapot várni.

A leglassúbb kezű laikusnak is max. félórás órás munka.

2020. nov. 10. 10:04
 6/10 A kérdező kommentje:

De ő láthatatlanba mondta,es azt ha addig leveszem azt,akkor nem lesz addig is ilyen gond..attól függetlenül ugyan úgy van.. :) sőt.

Ezért is írtam ki a kérdést ide,ki mit tudna még mondani ehhez.

2020. nov. 10. 10:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Meg a másik szervizben,már mást mondtak,hogy ezeknél más szokott lenni,már vagy másfél hete volt, nem tudom így leirni már.

Ezért is írtam ki nyilván ide,hátha volt valakinek ilyesmi,de azért köszi nektek is

2020. nov. 10. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért egy diagnosztika sokat segítene.
2020. nov. 10. 10:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Az biztos, csak nőként nincsenek ilyenek nekem,mármint eszközök hozzá.

Egyébként a műszerfalon se világít semmi.

2020. nov. 10. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Bármelyik szerelő tud neked diagnosztikát csinálni, és arra nem kell egy hónapot várni. 5 perc az egész.

Látatlanban mi sem tudunk segíteni.

2020. nov. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!