Reggel inditáskor nehezen indul, vajon miért?
Figyelt kérdés
Egy ideje ha be indítom az autót reggel és járatatom, akkor pár perc és néha leáll. Ha nem akkor elindulok vele, de zötyökől és max 10-el megy. Ezt csinálja kb 10 percig utánna hirtelen jó lesz és megy rendesen egész nap.
Mi lehet a baja?
Bmw x5 diesel.
2020. nov. 9. 08:53
1/8 anonim válasza:
Elég sok minden lehet ahhoz, hogy elkezdjünk itt találgatni. Én az első, második ilyen után irányba vettem volna a szervizt. Szerintem ne várj vele sokáig.
2/8 anonim válasza:
Hibakód van/ki lett olvasva?
Én talán üzemanyagrendszer fellevegősödésére tippelek. (Diagnosztikával két perc kideríteni ha nézed a rail nyomást), de lehet még legalább száz más oka is.
3/8 anonim válasza:
Én is üzemanyagrendszerre tippelek. Amúgy automata/kézi? Max automatára gondolnék, de nemhiszem hogy az lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Automata
2020. nov. 9. 13:14
5/8 anonim válasza:
A javítás árából vehetnél egy jó kis Yarist, ami nem csinálná ezt soha.
6/8 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm akinek Yarisa van. Hát nem sok különbség van az árak között, mert van alkatrész kedvezményem.
És az ő Yarisa többször volt rossz mint az én autóm.
2020. nov. 9. 14:15
7/8 A kérdező kommentje:
Voltam leolvasáson :izzitó gyertyát jelzet.
Köszi a valaszokat!
2020. nov. 9. 14:16
8/8 anonim válasza:
#5 Ja amíg fel nem adja benne valami....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!