Erről a Suzuki Swift átalakításról vélemeny?
Először leszeretnem szögezni hogy 17 éves vagyok és nincs pénzem másik kocsit venni GTI motort bele meg ilyesmi..
Azzal tudok gazdálkodni amit kaptam ez pedig egy Suzuki Swift 1.3 GS Sport 2003.( 3 ajtós, spoileres. ) 68 ló gyárilag.
Ebből szeretnék kihozni egy kicsit többet kinézetre és teljesítményre.
Amit gondoltam:
- Valami alufelni ami kinéz valahogy.
- Leülttetni kicsit.
- Nyomtáv széllesítő.
Teljesítmény ügyileg:
- Ezres suzuki váltója.
- Chip.
- Nyitott rendszer ( lehetőleg zárható/ nyithatót.
Sport légszűrő vagy torló levegő.
Ez kb 15-20 lóerő jó esetben lenne ami már elég lenne meg nyomatékosabb lenne kicsit az ezres váltónak köszönhetően.
Szerelő haver van aki ezeket megcsinálgatná nekem meg bardirol tudd olcsóbban rendelni alkatrészt úgy hogy a kivitelezés annyira nem lenne annyira drága.
Erről szeretnék egy véleményt kérni..
Karogast meg lehurrogast nem kérek..
Meg egyszer kielem 17 eves hülye gyerek vagyok megxd szóval nincs penzem erősebb autot venni meg stb ebből tudok gazdálkodni amit kaptam suzukit és azt szeretném meg csinálni csinosabbra, erősebbre.
Na itt valami nem egyenes ebbe a történetbe.
Ha új felnit veszel arra -gondolom- nem a lefutott virsliket akarod tenni.
Azaz, egy garnitura rnedesebb könnyűfémfelni +egy garnitúra jó gumi.
Írd le mennyi.
Veszel egy bontott váltót -mielőtt beteszik át kellene nézni- aztán a csere. Beszerzési ár, felújítás ára.
Számolod?
Márkás ültető szett -nem filléres beruházás- és ugye nem a 17 éves lötyögős gátlókkal fogják összerakni?
4 ültető 4 gátló +munkadíj.
Nyomtáv.......na felejtsd el.
Chip...... azt is.
Kipuf rendszer.... minek is egy széria motorhoz?
Közben, ha összeadtad a várható kiadásokat, rájössz, hogy az már egy 17 éves swift ára.
Akkor meg minek?
Gondolom ez neked nem tetszik, pedig nem károgás vagy hurrogás, csak egy reális vélemény.
Üdv. ;)
/egy 14 éves swift tulajdonosa/
Édes szívem, egy swiftet hova akarsz leültetni? A földön ülsz így is.
Egy dolgot hadd mondjak el: Semmi ciki nincs abban, ha valaki öreg/olcsó autót vezet. Na, de az nagyon is kínos, amikor ezeket próbálják “tuningolni” meg minden szart ráaggatni. Ennél kevés prolibb dolog van. Hagyd azt az autót békében nyugodni, ne nevettesd ki magad. Ha meg ilyen hülyeségekre van pénzed, akkor kezdj el spórolni és lesz majd egy jobb autód.
#14 #15
Nem azt mondtam, hogy csak pápák vezetik,azt se hogy csak pápák vezethetik, nem is azt hogy papa autó... Csak hogy az a sztereotípia, hogy lassú szar...amit megcáfoltam. És jellemzően valóban időseknek is megfelelő egy 1000es Swift, megbizhtó, olcsó stb. Nem tudom, mi ebben ami vitát tárgyát képzi, vagy hülyeség. =D
#14 "évekig vezettem swiftet" ""erőszakosan vezetek"" ennyire nem kell burkoltan mondanod, hogy pizzafutár vagy xD
Ne sértődj meg, csak vicc volt. Nem érzem úgy hogy baromságokat beszélnék, vezettem és javítottam már jópár ezrest, egyhármast, egyhatost / karbist, injektorosat / 8, 16 szelepeset / alu, lemez szelepfedeleset...de még GTI-t is...tegyük fel hogy ezekből az összes fajtától hallottál, tudod a különbségeket, akkor is azt feltételezem, picit nagyobb rálátásom van a Swiftekre, megkockásztatom összességében a Suzukikra mint neked, persze mondd meg nyugodtan ismét, ha valami baromságot mondtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!