Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Citroen xsara megéri 2020ban?

Citroen xsara megéri 2020ban?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a sokak által lenèzett xsaràt megéri e még 2020ban megvenni?

Ahogy én utánna nèztem felületesen annak alapjàn egész jó kocsinak nèzki. Akinek van/volt leirná rövid vèleményét a kocsiról?Ja és kb mennyiért lehet egy nem leharcolt 1.6os példányt kifogni? 2-3honapon belül szeretnék vàsàrolni egyet. :) Előre is köszönöm a hasznos infokat.

2020. nov. 6. 18:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen kifelejtettem hogy a sima sedan érdekel a picasso változat nem.
2020. nov. 6. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, nem tudom:

[link]

Szerintem érdemes belőle minnél fiatalabbat és jó állapotút választani.

2020. nov. 6. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig mindenhol ez a megéri-e kérdés, a falra mászok tőle. Te tudod hogy neked mi éri meg. Én vagyok én, én nekem nem éri meg, én nem vennék olyan kocsit ami már most el van rohadva, de ha esetleg nincs, pár éven belül el lesz tehát mire megszokom már cserélhetem is le, plusz ha látványos lesz a korrózió, eladni sem olyan egyszerű már. Azért sem vennék, mert 90-es évek végi kompakt kategória tehát a kasztni merevség, a passzív biztonság a halálosan kevés és a fabatkát sem érő között van valahol. De ha ezek a tények nem ezek lennének akkor is lenne okom nem megvenni. Ha neked ez a kocsi bejön, úgy érzed hogy neked ez megéri, akkor menj és vegyél egyet. Lehetőleg minél későbbit. Nézesd át szervizben vétel előtt, nem drága kocsi, de ezzel is bele lehet szaladni instant 300 ezres kiadásokba az meg kinek kell. A dízel és benzin motorokkal is nehéz belenyúlni a rosszba, inkább azért nézesd át hogy ne egy kifliből visszahajtogatott és/vagy teljesen elrohadt példányt akarjanak rádsózni. Valamint az összes villamos berendezést teszteld/teszteltesd le, mert 200 ezret teszek rá, hogy legalább egy valami nem rendeltetésszerűen fog működni. Ebben azért vagyok biztos, mert francia autó tulaj vagyok jelenleg is, az előző kocsim pedig egy 99-es Citroen volt.
2020. nov. 7. 00:20
 4/4 ipecsek válasza:
Megéri. Jó autó. Az 1.6 NFU motorral javaslom.
2021. jan. 28. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!