Mi az oka a benzinkutak közötti árkülönbözetnek?
Budapestről van szó. Kerületen belül is 10 forint eltérés van a benzin literenkénti ára között. A gázolaj ára között csak 1-2 forint van.
Mi lehet az oka ekkora különbségnek, ha az elhelyezkedés miatt egyik sincs előnyben? Nem noname kutakról van szó, OMV, Shell és MOL amiket figyeltem.
ezt évtizedek alatt finomították. Bármerre jártam a világban, pont így van máshol is. Nagyon nem mindegy, hogy a kényelmes autós, vagy az óriás turistabusz milyen könmyedén tud a kútoszlophoz jutni, és onnan könnyű-e továbbhaladni? Nem kell forogni, várni, hogy bejusson, kijusson..
Itt ahol lakom négy kút is van, minegyik más árakkal..az a nyerő, amelyikhez sitty-sutty báll, tankol, fizet a kávéillatú shopban, kiáll. Itt pár forinttal drágább ugyan, de a kényelem ugye..
Ismerek olyan szarevőt, aki képes elmenni egy lukoil kúthoz, mert az két forinttal olcsóbban adja a benyát az ezres yarisába. A mol a lakása közelében van, de ő spórol.(akár 60 Forintot is)
Szóval egyforma minőségű üzemanyagoknál csakis a kényelem számít, hol tankol a versenyző. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!