Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bentley Flying Spur után...

Bentley Flying Spur után milyen autót érdemes venni?

Figyelt kérdés
Eladtam szeretett autómat, de nem találok helyette olyat, ami hasonlóan jó... Esetleg Rolls-Royce?
2020. nov. 2. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát erre itt nem sokan fognak tudni választ adni

meg kinek mi a jó ugye

2020. nov. 2. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akinek volt hasonló Bentley autójuk, utána mit vettek - akkor így kérdezem,hátha így többen tudnak válaszolni.
2020. nov. 2. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Én 7 darab Phantomot rendeltem, minden napra másikat, mégse járja, hogy két egymást követő nap ugyanaz a kocsi legyen, ráadásul a szombati az ezüsttel van borítva, a vasárnapi pedig aranybevonatot kapott.

Bár már kezdem megbánni, a helikopter sokkal gyorsabb és kényelmesebb, jelenleg a Tescoval tárgyalok, hogy a parkolóikba építsenek leszállóhelyet is.

2020. nov. 2. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

hát ha nem trollkodás a kérdés...

Bentley után, ha már annyira szeretted, én nem értem, hogy miért kellene egy másik márkára váltani

vegyél egy másikat, van azért választék

2020. nov. 2. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Főnök, van egy eladó BMV X5, jobbkormányos, vényóc motor, gázosítva van főnök nagyon olcsón lehet járni vele 2001es ez a legjobb évjárat ami uttána van mind szar. 180 ezer km van benne csak, garantáltan, egy mama járt vele ki Angliában a temetőbe a férjéhez, semmi más.
2020. nov. 3. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy troll: Minek adtad el? Nem értem az egészet. Volt valamid, amivel ezek szerint elégedett voltál. Megválsz tőle, majd itt kérdezgetsz, hogy mi kéne, ami van olyan jó mint a Bentley.

Baromság az egész. Vegyél egy újabbat. Ennyi.

A Rolls-Royce meg már rég nem arról szól, mint régen... Kétszer annyiba kerül mint egy Bentley, de semmivel sem jobb.

2020. nov. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!