Bentley Flying Spur után milyen autót érdemes venni?
hát erre itt nem sokan fognak tudni választ adni
meg kinek mi a jó ugye
Én 7 darab Phantomot rendeltem, minden napra másikat, mégse járja, hogy két egymást követő nap ugyanaz a kocsi legyen, ráadásul a szombati az ezüsttel van borítva, a vasárnapi pedig aranybevonatot kapott.
Bár már kezdem megbánni, a helikopter sokkal gyorsabb és kényelmesebb, jelenleg a Tescoval tárgyalok, hogy a parkolóikba építsenek leszállóhelyet is.
hát ha nem trollkodás a kérdés...
Bentley után, ha már annyira szeretted, én nem értem, hogy miért kellene egy másik márkára váltani
vegyél egy másikat, van azért választék
Ha nem vagy troll: Minek adtad el? Nem értem az egészet. Volt valamid, amivel ezek szerint elégedett voltál. Megválsz tőle, majd itt kérdezgetsz, hogy mi kéne, ami van olyan jó mint a Bentley.
Baromság az egész. Vegyél egy újabbat. Ennyi.
A Rolls-Royce meg már rég nem arról szól, mint régen... Kétszer annyiba kerül mint egy Bentley, de semmivel sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!