Milyen volt az első kocsid? Hány évesen vetted? Saját pénz vagy szülők?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 16:00
1/16 anonim válasza:
Opel Kadett. Nem az enyém volt, hanem a szüleimé, de mivel ők dolgoztak egész nap, tesómnak meg még nem volt akkor jogsija, én hajtottam. Jó volt, csak jött egy barom állat és összetörte totálkárosra az én drágámat. 17 voltam
2/16 anonim válasza:
Nekem még most is az van. 206 Peugeot. Szülőktől kaptam, hálás is vagyok érte. Nagyon szeretjük egymást!:)
3/16 anonim válasza:
Egy Opel omega. Saját pénzből és még most is azt hajtom.
4/16 anonim válasza:
F Astra. Saját lóvé, és még szintén mindig ez van.
5/16 anonim válasza:
1.6D Kadett-e, saját zsé, röpke 390 000 forint, akkor még szép állapotban, csak a söfőrajtó zárját kellett megszerelni, mert örökre bezárt. Majd asszem 4 évvel később 300 000-ért szabadultam meg tőle.
6/16 anonim válasza:
És 160 000-ret mutatott az órája mikor vettem, már akkor sem hittem neki, és kábé 280-nál adtam el.
7/16 anonim válasza:
Nagy Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=vMvbXTvdZlI
( Aki nemtudná.)
19évesen még 81ben. Aztán rá 1évre eladtam mert mentem katonának. Árát már nemtudom mennyi volt. Saját pénz volt azt tudom. Aztán volt 1 daciám 19évig.
47 F
8/16 anonim válasza:
Haverom vett egy trabantot 16-17 évesen..10.000ft-ért és semmi baj nem volt vele, csak megunta és 1év után eladta..:D
9/16 anonim válasza:
1980-as Fiat X1/9, apukám féltett kincse, de megkaptam első autónak.
10/16 anonim válasza:
Volkswagen Golf, egy hónap volt vissza a 18. szülinapomig, saját pénzből vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!