Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kéne cserélnem a Suzukimon?

Mit kéne cserélnem a Suzukimon?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Suzukit, elsősorban azért, hogy az üzemanyagon spóroljak, csak ez egyenlőre nem jön össze.

Ugyanis 8-9 liter között fogyaszt folyamatosan.

2001-es 1.3-as, csak városban használom, rövid távokra, de ez akkor sem normális szerintem, főleg a 4-5 literes legendákhoz amit mindenkitől hallottam. Na én már 6 literes átlaggal is kiegyeznék.

Ja és a V6-osom fogyasztott ugyan ilyen körülmények között 10 max 12 litert, csak az cserébe adott is valami élményszerűséget.

A lényeg, hogy az autó közel 1.5 évig állt, ez idő alatt kb. 2-3x mentek vele, remélem talán ez is közrejátszik.

A gumik normálisak, 13-as kerekek vannak rajta tehát a gyáriak.

Óra szerint 77 ezer van benne, az előző tulaj 10 ezrenként cserélte az olajat ami ugye 80-nál lenne esedékes, de inkább lecserélem előbb ha az segíthet. (az olaj állagra jó, ezért akartam kihúzni a kerek számig)

2020. okt. 26. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Suliba jártam Swifttel 8 L alatt soha nem evett, hetente 2 ezer volt a benya költség 25km egy héten. De legalább jól fűtött és könnyen parkoltam be a fák közé, hogy ne vegyék észre, hogy autóval járok. :) 500 méter és -5 celsius fokos kinti hőmérsékleten már fűtött. Jobban jártál volna egy 1.5 Saxoval.
2020. okt. 27. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!