Lemezfelni festése, mivel?
Drótkoronggal eltávolítottam az elérhető részekről a rozsdát. Rozsdaoldóztam is. Gumi és szelep nélkül csinálom, az egész felnit. Első sorban korrózióvédelem szempontjából szeretnék jó festéket találni rá.
Ezt a két terméket néztem ki:
Köszi a válaszokat, ment a zöld!
Szerintetek mennyi ideig tart egy házilag, hobbi festékekkel, de szakszerűen lefestett téli szett felni festése?
Elfoglak keseríteni de 1-2 évet fog kibírni max. ha ilyen spray festékekkel fested le.
Én fekete kalapácslakkos hammerite-al és ecsettel lekentem, durván bírja az áldást.
25-ért tudod mikor homokszórozzák az egész garnitúrát... max a rozsdás részeken mennek át ennyiért.
Ha jól akarod megcsinálni, festékmaróval le kell szedni a régit és utúna fújhatod. Arra figyelj, hogy az alapozó és a festék lehetőlg ugyanattól márkától származzon. Illetve a festék réteg után UV álló lakkréteggel is fújjad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!