Milyen tankok jók a simsonra?
Talán meglepő lesz, de Simsonra a Simson tankok jók, és még a típus is lényeges, egy SB50-esre nem lesz jó a Star tankja.
Fabrikálni persze lehet, de ahhoz elég egy ásványvizes flakon is.
A távolságot meg át lehet hidalni, vannak különböző futár cégek.
Szervusz azt javaslom vidd el egy hegesztőhöz 3-4 ezer forintból be hegeszti
(én is így jártam csak egy puch márkájú motorral pár éve) utána pedig tik-tak spray (spray festékkel) lefújod a helyét. Ez talán a legköltséghatékonyabb módszer.
Sziasztok!
Megvettem az alapozott tankot.
Pontosan milyen festékkel kellene lefújni hogy benzin álló legyen?
Szervusz még mindig az előző vagyok, Vidd el fényezőhöz az a biztos! Kéne hozzá, festékszórópisztoly, kompresszor, figyelj csak a 2 komponensű festék benzinálló, amit rád tukmálnak sprays változatban az nem benzinálló még a külön kevert sem !!! Én 5000 Ft ért vettem annó sprays palackban kitöltött festéket azért festés előtt kipróbáltam egy fémlapon, úgy levitte a benzin mint a sicc.
Tehát összefoglalva: fényező vagy barát vagy te otthon de nagyon fontos: csak 2 komponensű festék ( edző+ festék).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!