Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen autosiskolában működik...

Ultraboy kérdése:

Ilyen autosiskolában működik a "lekenés"? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Egy olyan autós iskolába járok, ahol a kifizetett órák után nem kaptam se bizonylatot, se számlát. Ugye 10 óránként kell fizetni, de semmi számlát nem kaptam erről. Amikor levezettem az aznapi 2 órámat, nem kellett aláírnom semmit amivel leigazoltuk hogy ott jártam és le vezettem az órát.

Tehát se számlával, se aláírással se tudnám igazolni hogy én ott voltam. Mintha teljesen feketén menne az egész. Az ilyen iskolák oktatói, simán benne vannak akkor a kenőpénzbe is?

2020. okt. 25. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
A puding próbája az evés, érted?
2020. okt. 25. 12:44
 2/10 A kérdező kommentje:

én inkább itt arra vagyok kiváncsi, hogy ez az iskola vajon kenőpénzt is kérne tőlem.

Nem adnak számlát, meg semmit, akkor ilyenbe is bele mennek e

2020. okt. 25. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az iskola kéri a kenőpénzt hanem az oktató szól legfeljebb ha ismeri a vizsgabiztost.
2020. okt. 25. 13:28
 4/10 A kérdező kommentje:

rendben, köszi a válaszokat!

Az viszont gondolom nagyon nincs rendjén, hogy nem adnak számlát, és a levezetett órák után nem kell aláirnom.

2020. okt. 25. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Emailbe se kaopod meg?
2020. okt. 25. 13:40
 6/10 A kérdező kommentje:

ott se

és az oktatóm elméletileg rész tulajdonosa az iskolának

2020. okt. 25. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Van vezetési kartonod, forgalmi vizsgára leghamarabb a 30. órában mehetsz, addig tehát mindenképpen el fog számolni az iskola a hivatal felé.

Kérdés legfeljebb az lehet, hogy a 30. óra gyakorlás után pontosan vezetik a könyvelést, vagy sem, de őszintén szólva engem az sem érdekelt, a vizsgabiztos megvesztegetésének lehetősége pedig fel sem merült.

2020. okt. 25. 13:52
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod
2020. okt. 25. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Lekenés nélkül is át lehet emnni és jobb is úgy.
2020. okt. 25. 20:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak remélni tudom hogy nem kell lefizetnem
2020. okt. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!