Ilyen autosiskolában működik a "lekenés"? (bővebb lent)
Egy olyan autós iskolába járok, ahol a kifizetett órák után nem kaptam se bizonylatot, se számlát. Ugye 10 óránként kell fizetni, de semmi számlát nem kaptam erről. Amikor levezettem az aznapi 2 órámat, nem kellett aláírnom semmit amivel leigazoltuk hogy ott jártam és le vezettem az órát.
Tehát se számlával, se aláírással se tudnám igazolni hogy én ott voltam. Mintha teljesen feketén menne az egész. Az ilyen iskolák oktatói, simán benne vannak akkor a kenőpénzbe is?
én inkább itt arra vagyok kiváncsi, hogy ez az iskola vajon kenőpénzt is kérne tőlem.
Nem adnak számlát, meg semmit, akkor ilyenbe is bele mennek e
rendben, köszi a válaszokat!
Az viszont gondolom nagyon nincs rendjén, hogy nem adnak számlát, és a levezetett órák után nem kell aláirnom.
ott se
és az oktatóm elméletileg rész tulajdonosa az iskolának
Van vezetési kartonod, forgalmi vizsgára leghamarabb a 30. órában mehetsz, addig tehát mindenképpen el fog számolni az iskola a hivatal felé.
Kérdés legfeljebb az lehet, hogy a 30. óra gyakorlás után pontosan vezetik a könyvelést, vagy sem, de őszintén szólva engem az sem érdekelt, a vizsgabiztos megvesztegetésének lehetősége pedig fel sem merült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!