Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen csendesek?

Miért ilyen csendesek?

Figyelt kérdés

Mostanában feltűnt, hogy vannak olyan autók amik ha elmennek mellettem sem hallani, hogy jár a motor.

Mi ennek az oka?

Ezek az autók nem elektromosak...

(Egy kiváncsi nő.

Kérlek titeket ennek tudatába ne degradálóan válaszoljatok)

2020. okt. 25. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mai autóknak már köbö semmi hangja. Kiváló hangszigetelés és finoman járó motor. E kettő kombinációja.
2020. okt. 25. 08:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifelé nem is annyira a szigetelés, inkább a kipufogo van már annyira " fojtva " a szűrpkkel hogy minden hangot lefog.
2020. okt. 25. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a szegény ember "elektromos" autói.
2020. okt. 25. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Én sem értem, én rátettem a pareagi kipuf-ot most más a lakótelepen tudják, higy mikor megyek mikor jövök jee
2020. okt. 25. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Ennyi? Szigetelés és halkabb motor?
2020. okt. 25. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Hiszed vagy sem fejlődik a technika.

Lépjünk túl a duplacsöves Koppánydobos ezerkettes ladák világán.

A mai autó kevesebbet eszik, gyorsabb, halkabb, kisebb a káros anyag kibocsájtása, jobb a töréstesztje, stb.

Itt tartunk.

2020. okt. 25. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem annyira borzasztóan ritkák a hibrid autók. Valódi hibridekre gondolok, amik képesek néhány km-t tisztán elektromos üzemben is megtenni, nem az ilyen indítógenerátoros rásegítéses parasztvakításra. Na, ezeknek elektromos üzemben szinte semmi hangjuk. A szomszédomnak is ilyen mindkét autója. Amikor kiáll a garázsból semmi hangja, de amikor beindul a benzinmotor, azt határozottan hallani.
2020. okt. 29. 07:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Precízen és kiegyensúlyozottan összerakott motorok és erős hangszigetelés a kipufogóban és a motortérben.
2020. okt. 29. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😉
2020. okt. 29. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták, a precízebb motorösszeszerelés, kifinomultabb munkaütem, járás, meg a jó rezonanciaelnyelés és hangszigetelés a motortérben és kipufogóban is.

Egyébként ha odalépnek nekik és elkezdik pörgetni akkor ezeknek is megjön az ordító hangja azért.

És persze ott vannak a hibridek. Villanymotor hajtja, a belsőégésű meg szép csendben alapjáraton vagy kis fordulaton járkál, ha épp nem áll.

2020. okt. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!