Mai autóknak már köbö semmi hangja. Kiváló hangszigetelés és finoman járó motor. E kettő kombinációja.
2020. okt. 25. 08:54
2/10 anonim válasza:
Kifelé nem is annyira a szigetelés, inkább a kipufogo van már annyira " fojtva " a szűrpkkel hogy minden hangot lefog.
2020. okt. 25. 09:00
3/10 anonim válasza:
Ezek a szegény ember "elektromos" autói.
2020. okt. 25. 09:04
4/10 anonim válasza:
Én sem értem, én rátettem a pareagi kipuf-ot most más a lakótelepen tudják, higy mikor megyek mikor jövök jee
2020. okt. 25. 12:00
5/10 A kérdező kommentje:
Ennyi? Szigetelés és halkabb motor?
2020. okt. 25. 17:13
6/10 anonim válasza:
Hiszed vagy sem fejlődik a technika.
Lépjünk túl a duplacsöves Koppánydobos ezerkettes ladák világán.
A mai autó kevesebbet eszik, gyorsabb, halkabb, kisebb a káros anyag kibocsájtása, jobb a töréstesztje, stb.
Itt tartunk.
2020. okt. 25. 17:29
7/10 anonim válasza:
Ma már nem annyira borzasztóan ritkák a hibrid autók. Valódi hibridekre gondolok, amik képesek néhány km-t tisztán elektromos üzemben is megtenni, nem az ilyen indítógenerátoros rásegítéses parasztvakításra. Na, ezeknek elektromos üzemben szinte semmi hangjuk. A szomszédomnak is ilyen mindkét autója. Amikor kiáll a garázsból semmi hangja, de amikor beindul a benzinmotor, azt határozottan hallani.
2020. okt. 29. 07:25
8/10 anonim válasza:
Precízen és kiegyensúlyozottan összerakott motorok és erős hangszigetelés a kipufogóban és a motortérben.
2020. okt. 29. 11:35
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😉
2020. okt. 29. 16:03
10/10 anonim válasza:
Ahogy írták, a precízebb motorösszeszerelés, kifinomultabb munkaütem, járás, meg a jó rezonanciaelnyelés és hangszigetelés a motortérben és kipufogóban is.
Egyébként ha odalépnek nekik és elkezdik pörgetni akkor ezeknek is megjön az ordító hangja azért.
És persze ott vannak a hibridek. Villanymotor hajtja, a belsőégésű meg szép csendben alapjáraton vagy kis fordulaton járkál, ha épp nem áll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!